A Warzone játékosok megtapsolják a fejlesztőket a a „bolondok napja” frissítésért.

Van az évnek egy napja, amikor a bolondozás és az emberekkel való szórakozás világszerte elfogadott. Április 1., ismertebb nevén „április elseje” egy ostoba „ünnep”, amikor mondasz vagy teszel valamit, és az „április bolondja” kiegészítéssel zárod a csínyt.

Nos, a Warzone teljes mértékben kihasználta ezt az arany lehetőséget, hogy bedobjon néhány trükköt a battle royale-ba, és bár viccnek tűnhet, a közösség állítása szerint nagyon élvezte mindazt, amit az egynapos frissítés tartalmazott.

A ‘livevilog’ nevű felhasználó egy Reddit-posztban arról nyilatkozott, hogy milyen csodálatos volt az áprilisi bolondok napi frissítés, és hogy új lendületet hozott a játékba.

Well done Activision! from CODWarzone

Az egyetlen momentum, amit kiemeltek, az a Thermite gránátnál történt változás volt, ami ahelyett, hogy csak az ellenséghez tapadna, az égbe repíti őket.

Egy Redditor azt mondta: „tényleg haver. Nem hiszem, hogy valaha is ennyire jól szórakoztam volna egy BR-ben. Azok a hot dropok az ernyő nélkül annyira kaotikusak voltak”.

Más játékosok is élvezték ezt a frissítést, mivel a közösségi oldalak tele voltak a Warzone-ban zajló buta bohóckodásról készült klipeket posztoló emberekkel. Egy másik vicces eset akkor történt, amikor a gránátok lökéshullámokká változtak a Fortnite-ból.

this new br april fools is really fun from CODWarzone

Bár ez csak egy egynapos esemény volt, a játékosok izgatottan várják, hogy mi történik a jövőben, és alig várják, hogy jöjjenek a szórakoztató módok, még ha nem is egynapos butaság.

Nektek tetszett az egynapos fun?

Túl lassan haladsz a Warzone Battle Pass-ban? – Válaszoltak a fejlesztők

https://leet.hu/2022/03/28/warzone-clash-royale-mortal-kombat-indul-a-samsunggamer-nights-2-0/

×