Egyre vadabb pletykák látnak napvilágot.

2022 februárjában a Rockstar Games végre hivatalosan is bejelentette, hogy dolgoznak a Grand Theft Auto széria következő részén. Több konkrét információt nem igazán árultak el, így jelen pillanatban is a különböző leakerek információira kell hagyatkoznunk. Ezek valóságtartalma erősen megkérdőjelezhető, a GTA VI leleplezésééig ennek megfelelően is kell kezelni a pletykákat, ám vannak azért olyan leakerek, akik ijesztő pontossággal „jósoltak” meg GTA: Online fejlesztéseket, melyeket csak belsős dolgozók tudhattak.

Kiderülhetett, hogy milyen kapcsolatban lesznek a GTA VI főszereplői!

A korábban már többször valós leakeket csepegtető Matheusvictorbr- Twitter fiók különös információt árulhatott el a következő rész szereplőiről. Az elmúlt hetekben többször felmerült már, hogy női karakterrel bővülhet a franchise, ez továbbra is megállja a helyét. Matheus információi alapján két testvér (egy nő és egy férfi) köré épül majd a történet, akiket szüleik meggyilkolása után elsodort egymástól az élet.

Matheus azt is megemlítette, hogy azok a pletykák, melyek arra utaltak, hogy több évtizedes időszakot is átölelhet a GTA VI egyáltalán nem igazak. A GTA V-höz hasonlóan, modern korban játszódik majd a fő történetszál, egyedül néhány visszatekintőben találkozhatunk a 2003-as évszámmal. Ahogy fentebb is említettük, érdemes megfelelő súlyozással kezelni a pletykákat, akkor is, ha volt már pontos belsős forrása a fenti felhasználónak.

A Rockstar meglátta a pénzt: Előfizetéses szolgáltatás indul a GTA Online-ban

https://leet.hu/2022/03/28/warzone-clash-royale-mortal-kombat-indul-a-samsunggamer-nights-2-0/

×