A bolondok napját a világ legtöbb pontján ünneplik, szóval a gamerek sem maradhattak le róla.

Az áprilisi tréfák már javában zajlanak, a káosz már ellepte a különböző social media platformokat, ahogy a különböző játékkiadók és fejlesztők megtréfálják a saját közösségüket, felkavarva a játékmentet. Hamarosan összefoglaljuk azt is, hogy idén mivel trollkodtak a kiadók és a fejlesztők, ám előtte megnézzük, hogy a játékokon belül mivel leptek meg minket.

Nézzük milyen turpisságot tartogattak a fejlesztők idén.

Warzone

A Raven két játékmóddal lepte meg a játékosokat. A Totally Normal BR és a Totally Normal Rebirth Resurgence módok eltérnek a normál módoktól. Míg a cél még mindig, hogy az utolsó játékos legyen az, aki állva marad, a játékosok nem szenvednek semmilyen zuhanás utáni sérülést, ami lehetővé teszi számukra, hogy nagy magasságból zuhanjanak le.

Ám nincs ejtőernyő sem, szóval a zuhanásod inkább egy meteoréra hasonlít. Ám ha ez nem lenne elég, a játékosok a meccset Specialist Bonus segítségével kezdik, sőt a térkép bizonyos területein Loadout Drop is található, ami lehetőséget ad arra, hogy amint a lábad a földet ér, felkapd a választott fegyveredet.

Among Us

Ami eredetileg viccnek indult 2021 áprilisában, az Innersloth megcsinálta a 2022-es április bolondok napjára. Az Among Us Horse Mode-ot kapott. Ez az igazán furcsa játékmód csak egy napig lesz elérhető, így gyorsan kell cselekedned, ha ki akarod próbálni, mivel április 2-án hajnali 2 órától nem lesz elérhető.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

A Siege egy picit másképp állt hozzá az egész bolondok napjához. Méghozzá egy külön játékmóddal, ahol csak fejlövéssel lehet ölni, és ami még durvább, hogy az operátorok képességeit nem lehet használni. Erről bővebben olvashattok ITT.

Magic: The Gathering Arena

A Magic: The Gathering Arena játékosok idén április elsején meglepő dologra ébredtek, ugyanis az Arena fejlesztője, a Wizards of the Coast alattomos módon googly szemeket tett a játékosok paklijaira és avatarjaira.

A Googly Eyes újra lecsap az Overwatchban

A Blizzard a bolondos hagyományt folytatva egy könnyedebb megközelítést választott a 2022-es áprilisi tréfához, és minden karakterhez – beleértve Hanzo sárkányait is – googly szemeket adott. Akár a lobbyban várakozol, akár meccset játszol, nehéz nem nevetni a karaktereken ebben a frissítésben!

Idén elég csöndes a bolondok napja, lehetséges, hogy pár év és nem is lesz különleges ez a nap, már a gamerek világában sem.

Ezért nézzük tavaly mivel bolondoztak a fejlesztők.

Call of Duty: Modern Warfare

Sokan panaszkodnak arra, hogy a Shipment map milyen kicsi. Így a fejlesztők mindenkit megrémítettek azzal, hogy a híresen mini mapon 10 fős csapatokkal lehet egymás ellen harcolni. Kész káosz.

Kép forrása: Activision

PUBG – Fantasy világ

Ez tulajdonképpen nem átverés, csupán érdekes móka. A PUBG-ban egy nem várt event indult, ami a battle royale-t egyfajta középkori fantasy világgá alakította. Bár motorozni ettől függetlenül lehetett.

Pokémon GO

A Pokémon GO-ban tulajdonképpen nem is trollkodás történt, hanem egy nagyon baráti esemény. A nehezen elkapható Pokémonok, mint Voltorb, Ditto, Sudowoodo és Foongus a nap folyamán több alkalommal jelentek meg.

Miniszamurájok a For Honor-ban

A Ubisoft egy vicces és egyben aranyos videót tett ki, ami szerint a For Honor világában már ilyen miniszamurájok is elérhetők. Persze ez csak tréfa, de nem is lenne rossz egy ilyen játékmód, nem?

 

Idén már nem vicceskedett a Ubisoft…

Dirt spin-off

A Dirt sorozat mögött álló Codemasters bejelentett egy új spin-off játékot a franchise-on belül. A Dirt Rollers üveggolyó versenyjáték hírét sokan bevették, persze ez is csak áprilisi tréfa volt.

GTA Online és Red Dead Redemption 2

Április 1-jén szép havas tájat láthatott mindenki a játékokban. Persze ennek semmi jelentősége nem volt, és nem is értjük hogy jön a havazás áprilishoz. Valószínűleg ezt volt a legkönnyebb megoldani.

Guild Wars 2 óriásmacskák

Aki bejelentkezik a héten a Guild Wars 2-be, egy üzenetet kap a Macskák Királyától egy furcsa potion mellékletével. Ha megiszod, akkor kismacskák jelennek meg körülötted. Távolabb persze nagy macskák is megjelenhetnek. Nagyon nagyok.


Mit gondoltok a bolondok napjai trollkodásról? Belefér egy napig a bolondozás, vagy szerintetek feleslegesek a játékokba ezek a dolgok?

Ezek a tréfák pedig valóra is váltak:

Patkánytérkép, GTA VI és iPadező orángutánok – Április elsejei átverések, melyek valóra váltak

 

https://leet.hu/2022/03/28/warzone-clash-royale-mortal-kombat-indul-a-samsunggamer-nights-2-0/

×