A Season 2 Reloaded frissítés változatosabbá teszi a heteinket.

Ha csütörtök, akkor Warzone playlist frissítés. A fejlesztők már múlt héten publikálták, hogy mire számíthatunk, ám mindig érdemes megvárni az ezt megerősítő Twitter üzenetet, hiszen többször előfordult már, hogy időközben meggondolták magukat valamilyen okból kifolyólag.

Nézzük is, hogy mivel játszunk az elkövetkezendő 7 napban!

Második hét

Caldera

  • Battle Royale: Solo, Duo, Trio, Quad
  • Plunder: Quads

Rebirth Island

  • Resurgence: Solo, Duo, Trio, Quad
  • Payload: 12 vs. 12

Ahogy láthatjuk, a népszerű Clash módot leváltották a fejlesztők Plunderre, mely szintén sokak kedvence volt. A Battle Royale maradt a régi, a szezonban várhatóan nem is fog majd visszatérni a Vanguard Royale. A Rebirth-ön játszható módok száma is bővült, a Resurgence mellé megérkezett a 12 vs 12 Payload, mely két hétig marad majd velük. Április 5-én és 6-án a Rebirth Resurgence: CDL játékmód érkezik meg a Plunder helyére, ne lepődjetek meg, ha akkor nem találjátok már meg a játék menüjében.

A harmadik, negyedik héten megérkezik a régóta várt Blood Money mód is, illetve az Iron Trials is tiszteletét teszi majd a szezon utolsó felében. Várhatóan az április 21-én élesedő játékmódokkal búcsúzik majd a Season 2, ám a hivatalos bejelentésig ezt érdemes megfelelő körültekintéssel kezelni.

Kezdődik! – A láthatatlan Warzone Roze skin ismét pusztít

https://leet.hu/2022/03/28/warzone-clash-royale-mortal-kombat-indul-a-samsunggamer-nights-2-0/

×