A Warzone rajongók meg vannak győződve arról, hogy a célt ennyi idő alatt lehetetlen teljesíteni, és a kill-counter hamis.

Amikor a Warzone szezonközi frissítése március 23-án megjelent, a játékosok egy maréknyi Rebirth tartalmat kaptak. Az új POI-któl kezdve az eldugott páncéltermekig van mit kibogarászni. Ennek része volt a Community Challenge esemény is, amivel olyan jutalmakat lehet feloldani, mint a fegyverkereskedelmi rendszer, rengeteg XP és akár még egy blueprint is.

Ennek teljesítéséhez azonban a Rebirth játékosoknak 20 milliárd killt kellett összeadniuk, de a Warzone közösség szerint ez kamu.

A ‘DefunctHunk_COD‘ nevű felhasználó egy Reddit-posztban felveti, hogy a Raven Software biztosan kitalálta a számokat, mivel „nincs esélye”, hogy az első kihívást ilyen gyorsan véghez vitték.

The Rebirth event kill counter is fake, right? from CODWarzone

Ha bejelentkezel a Warzone-ba, akkor megnézheted a közösség által elért kihívásokat, és 5 nap után már a játékosok a fegyver trading negyedénél tartanak. Hunk azt mondta, hogy szerinte ez egy „előre meghatározott ütemben” emelkedik, hogy az embereket játékra ösztönözze.

Egy Redditor még odáig is elment, hogy kiszámolta és „bebizonyította”, hogy ez kamu. Fogták az aktív játékosok számát egy péntek este, ami körülbelül 300 ezer volt. Majd elkezdtek számolni, ha egy játékos egy egész napon keresztül percenként egyszer meghal, akkor ez 432 millió gyilkosságot jelent naponta.

És mivel a frissítés március 23-án jelent meg, ez azt jelenti, hogy még nem kéne, hogy meglegyen az első feladat. A közösség nem veszi be, hogy valóban tesznek valamit ennek érdekében, és úgy érzi, hogy a Raven Software csak véletlenszerűen számokat ad hozzá, hogy a játékosok azt higgyék, „hozzájárulnak egy közös célhoz”.

A Warzone fejlesztői nem foglalkoztak ezzel, de a matematika alapján a játékosok nincsenek meggyőződve arról, hogy két nap alatt 10 milliárd gyilkosságnál tartanak.

Mit gondoltok, alábecsülik a játékosok killjeit, vagy valóban nem okés valami?

A metafegyver még metább lesz! – Totál broken az egyik Welgun attachment

×