A Warzone szakértő és YouTuber TrueGameData felfedett egy broken attachmentet, amely a Vanguard SMG-t a játék egyik legjobb sniper support fegyverévé teszi.

A Warzone elemzője és tartalomgyártója, a TrueGameData szerint a Welgunhoz van egy „broken” kiegészítő, amely hosszabb távolságokon rendkívül konzisztensé és tökéletes sniper support fegyverré teszi ezt a fegyvert. Egy március 26-i videóban a TGD kifejtette, hogy úgy tűnik, hogy egy kis hiba van az egyik Welgun attachment játékbeli sebzésprofiljával, ami azt jelenti, hogy a sebzéscsökkenés nem az elvárt módon működik.

A szóban forgó tartozék a 7,62-es Gorenko 48 Round Mags.

Ahogy a TGD mutatja, a játékban történő programozásával kapcsolatos problémák azt jelentik, hogy a sebzése nagyobb távolságokon is stabil marad. Bár közelről erős, az igazi ereje ezeken a közepes távolságokban rejlik, ahol felülmúlja a normál SMG-től elvárt TTK-t.

Íme a videó, ahol bővebben beszél a Welgun broken attachmentjéről:

 

Míg közelről még mindig alulmarad a játék legerősebb SMG-ivel szemben – gondoljunk csak az Owen Gunra és az MP40-re -, kevés olyan SMG van, ha van egyáltalán olyan, amelyik nagyobb távolságokon képes a TTK-jával felvenni a versenyt. Néhány Modern Warfare vagy Black Ops Cold War AR képes legyűrni, de ezeknek a fegyvereknek a felhasználói ki fogják használni az SMG-vel járó mobilitást.

Valószínűnek tűnik, hogy a Raven egy jövőbeli frissítésben javítani fogja a bugot, de egyelőre érdemes lehet kihasználni a hibát.

Az extra tárgyakat megtaláltad már? 

Rengeteg extra tárgyat rejt az új Rebirth Island – Mutatjuk, hol találod ezeket

borítókép: Braderz

×