Gyors előnyre tehetünk szert, ha ismerjük a fix helyeket.

A Warzone Season 2 Reloaded frissítés középpontjában egyértelműen az átalakított Rebirth Island állt. A fogadtatása felemás volt, olyan játékosok is vannak, akik meglehetősen durva kritikával illették az átalakított szigetet. A fejlesztők a rework mellett arra is figyeltek, hogy kicsit felrázzák a sziget metáját, ennek köszönhetően rengeteg helyen találhatunk meg Gas Mask, Self-Revive Kit, Armor Box vagy épp Munitions Box tárgyakat.

Mutatjuk is, hogy hol kell keresned ezeket!

Itt érdemes körülnézned

A térképet ohhAtaraxia Reddit felhasználónak köszönhetjük. A jelölések pillanatok alatt értelmezhetőek, hiszen az adott tárgyak nevei is rákerültek a pontok mellé. Fontos kiemelni, hogy nem 100%-os loot spawnról beszélhetünk, így nem biztos, hogy minden meccsen megtaláljuk majd ott az ajándék tárgyakat. A helyük azonban szerencsére nem változik, így az „A” betűvel jelölt pontokban mindig csak Armor Boxot találunk, ha épp úgy akarja a szerver is.

Szerencsére eléggé szerteágazó helyekről beszélhetünk, így szinte a sziget összes szegletében találunk magunknak valami finomságot. Ha valakinek nem eléggé a térkép, akkor >IDE< kattintva egy Youtube Shorts videó keretein belül in-game is pillantást vethet a tárgyak helyére. Pár nap alatt már kívülről fújhatjuk ezeket, jelentős előnyt szerezve ellenfeleinkkel szemben.

“Nem szórakoztató így” – A Casual Warzone játékosok véleménye a Rebirth szigetről

×