A Warzone Rebirth Island játékosai dühösek a Season 2 Reloaded frissítésre, miután még több „sweaty” démont találtak, akik tönkreteszik a szórakozást.

A Season 2 Reloaded frissítés március 23-án jelent meg, amelynek középpontjában a gyors tempójú Rebirth térkép átalakítása állt.

Az új POI-kkal, easter eggekkel és fegyver tervrajzokkal a Raven nagy hangsúlyt fektetett a Rebirthre.

Ez azonban a játékosok beáramlását okozza a játékmódba, ami miatt az alkalmi játékosok sajnálkozva fedezik fel, hogy a legutóbbi frissítés valójában mennyire rossz volt a játék számára.

Egy ”link1189” által írt Reddit-bejegyzésben a felhasználó arról beszél, hogy a Season 2 Reloaded frissítés hogyan veszi el a kis pálya élvezetét.

Game is not fun anymore. from CODWarzone

Link azt állítja, hogy „a Rebirth most tele van sweaty játékosokkal”, ami annak köszönhető, hogy a Raven elsősorban ezt a módot célozta meg ezzel a szezonközi javítással.

Az alkalmi játékosok szerint ez nem tett jót a Warzone-nak, mivel azok, akik csak pihenni szeretnének a Rebirth-en és a barátaikkal játszani, nem tudják ezt megtenni.

Egy másik azt mondta: „a lobbik tele vannak sweaty játékosokkal. Így még több casualt arra buzdít a játék, hogy távozzon”.

Amikor néhány Redditor arra kérte az alkalmi játékosokat, hogy „próbáljanak meg keményebben játszani”, azt mondták, hogy nem ez adja meg az a szórakozást.

Állításuk szerint ez „feláldozná a játék általános szórakozását, mert mindenáron nyerniük kellene”. Míg egyesek szerint a győzelem szórakoztató, úgy tűnik, a casual oldal nem kapja meg ugyanazt a lelkesedést.

Mit gondolsz, kinek van igaza?

A fejlesztők elégedettek a Warzone anti-cheatjével – Így fejlődik hétről hétre a védelem

×