John-117 főtörzs cipője megfizethető áron jelenik meg, viszont hatalmas mázli kell hozzá, hogy beszerezz egyet.

A PC Gamer szerint akkor sem biztos, hogy meg tudod venni a Wolverine Hellcat bakancs Halo-ihlette változatát, ha megvan a rajongói hajlamod a józan ész elvesztésére, és nem sajnálsz rá 225 dollárt (kb. 77 ezer forintot), ugyanis nagyon-NAGYON limitált szériában fogják piacra dobni.

A játékot készítő 343 Industries azután vette fel a kapcsolatot a Wolverine-nel, hogy a rajongók rámutattak: a cipőgyártó Hellcat szériájú bakancsa olyan, mintha a Halo univerzumból emelték volna ki. Mivel egyre többen pedzegették, hogy ha már így alakult, el kellene készíteni a főtörzs lábbelijének mását, a két cég nem vonakodott teljesíteni a kérést.

Egy éves tervezés után elkészült a Spártai bakancsa, stílszerűen „117” név alatt.

A cipőre a főtörzs nyilvántartársi számán kívül rátették és az Egyesült Nemzetek Űrkommandójának jelvényét is, szóval simán a fanok álma lehet, viszont a legnagyobb többségük fix, hogy hoppon marad.

A 117-ből éppen 117 párat fognak legyártani,

tehát azok a szerencsés kevesek, akik kifizethetik érte az így már messze nem borsos 225 dollárt, aligha fogják felvenni egy könnyed hétvégi túrázásra. A magunk részéről vákuumcsomagolásban dédelgetnénk 10-20 évig, majd fognánk egy gyűjtőt, aki addigra egy használt autó árát is hajlandó lesz kifizetni érte. Ebben azóta vagyunk egyre biztosabbak, hogy tudjuk: az FPS filmsorozat-adaptációt is kap.

 

A bakancs egyébként elég menő dizájnnal, koptatott zöld színárnyalatban, fűző nélküli, belebújós kivitelben jelenik meg, de egyelőre nem tisztázott, hogy a szerencsés 117 rajongó milyen módon fog hozzájutni. Valószínűleg egy játékkampány, vagy sorsolás fog dönteni. Még szerencse, hogy a Leet boltjában nem kell ilyesmi re várnod, ha merchandise-termékeket keresel.

GJani

Fotók: Wolverine

És ha már cipők – nekünk nem a gyújtői, hanem hétköznapokban is hordható menőségek jönnek be. És Neked?

Kuss, és fogd a pénzem! – Hordanád ezeket az ultramenő retro gamer cipőket?

https://leet.hu/termekek/konzolok/?price=&pa_gyarto=venom&stock=

×