Csütörtök este érkeztek meg a szigetre a feltuningolt buszok.

Vasárnap elstartolt a Fortnite legújabb szezonja, mely valóban a korábban már belengetett háborús tematikát hozta el a szigetre. A trailerben több olyan dolgot is láthattunk, melyek az első napokban, hetekben nem lesznek elérhetőek, az Epic Games fokozatosan adja ezeket a játékhoz. Ilyen a leakerek körében csak „Pump 2.0”-nak becézett fegyver és az új RPG is.

A felhasználók segítségével csütörtök délután megérkeztek a páncélozott buszok a játékba!

 

A szezon első napjától a Fortnite játékosok az általuk megszerzett aranyrudak egy részét leadhatták különböző helyeken, hogy minél gyorsabban összegyűljön a buszok legyártására szánt mennyiség. Ezt a mechanikát már több szezonban is alkalmazta az Epic Games, így nem volt ismeretlen senki számára.

Csütörtök délutánra ki is gyűlt a kellő mennyiség, így a tankok mellett a 2500 HP-val felvértezett, páncélozott Battle Busokba is belefuthatunk a szigeten. A fenti videó tanúsága szerint úgy megy át a jármű az épületeken, mint forró kés a vajon, nem nagyon tudunk előle menekülni. Jövő héten várhatóan nem érkezik extra Fortnite frissítés, így könnyen lehet, hogy valamelyik régi, de átalakított tárgyat kapjuk majd meg.

29.000+ Marvel képregényt kapsz teljesen ingyen a Game Pass mellé

×