Ha nemcsak a filmvásznon imádod a Marvel hőseit, hanem a képregényekért is szereted, akkor a Game Pass Ultimate legújabb extrájának nagyon fogsz örülni.

A bődületesen nagy, több száz játékot tartalmazó kínálat vakító fényében az ember könnyen elmehet a Game Pass-előfizetés számos másik remek előnye mellett.

Alkalomadtán például egy csomó online multiplayer címhez kapunk különböző játékbeli tartalmakat, de néha olyan is előfordul, hogy egy másik szolgáltatáshoz is hozzáférést nyerünk, csak azért mert GP Ultimate tagok vagyunk. Most is egy ilyen akció zajlik, aminek a Marvel történetek rajongói örülhetnek a leginkább.

A Game Pass Ultimate ezúttal három hónapnyi korlátlan hozzáférést ad a Marvel Unlimited képregény szolgáltatáshoz.

 

Ha esetleg még sosem találkoztál volna a Marvel Unlimiteddel, akkor dióhéjban annyit érdemes tudnod, hogy ez a Marvel legnagyobb és legteljesebb, több mint 29.000 digitális képregényt tartalmazó gyűjteménye, amelyet havi szolgáltatásként bárki elérhet és olvasgathat. Az Unlimitedben a régi és az új történeteket is megtalálod, Pókembertől kezdve a Galaxis őrzőin át, egészen az Ezüstutazóig tényleg minden fent van. Még olyanokra is rábukkanhatsz, amelyekről valószínűleg még sohasem hallottál, vagy rég vadászol a fizikai kiadásukra.

Most, ha be vagy fizetve a Game Pass Ultimate-re, akkor három teljes hónapon át annyi képregényt olvashatsz, amennyit csak akarsz. Ez vonatkozik a már meglévő és az új előfizetőkre, az egyetlen kritérium, hogy ha Marvel Unlimited előfizető vagy, esetleg korábban voltál, akkor egy új profilt kell regisztrálnod.

De nem ez az egyetlen extra, amit az Ultimate tagsággal kap az emberfia. A Halo-sorozat premierje apropóján a Paramount+ streaming szolgáltatáshoz is kapunk 30 napos ingyenességet, de április 26-ig háromhavi Discord Nitrót is beválthatunk.

Ha pedig nyitott vagy még egy kis akcióra, akkor jobb ha tudod, hogy a tavaszi szél pont a LEET Shop felől fújdogál:

A Tavaszi Sale nem csak vizet áraszt – 5+1 márciusi akció, amit hiba lenne kihagyni

 

×