A Leet webshopjának ajánlatai közül szemezgettünk.

Beköszöntött a csillagászati tavasz is, így a februári akció után ismételten jobbnál jobb ajánlatokba futhatunk bele a Leet.hu webshopjában. Ezúttal is rengeteg kedvezményes árú termékkel készültünk, az egerektől kezdve, a fejhallgatókon át, egészen a különféle gamer ajándéktárgyakig. Garantáltan találhattok olyan ajánlatokat, mellyel meglephetitek magatokat vagy épp szeretteiteket. Ezek közül mazsoláztunk párat, kiemelve a legütősebb termékeket. Nézzük is őket!

1. SteelSeries Rival 3 Wireless

Manapság már a megbízható vezeték nélküli technológia sem a több tízezres kategória kiváltsága. A Rival 3 Wireless több tulajdonságával is kiemelkedhet a mezőnyből. A lagmentes, rádiós kapcsolat mellett Bluetooth-on is használhatjuk, így egyaránt megállja a helyét Laptop és Gamer PC mellett is. Az akkumulátora akár 400 órát is kihúz, a szenzor pedig a legkiválóbb egységek közé tartozik.

14 490 FT

2. White Shark SHINOBI

Magyar kiosztás, piros kapcsolók és apró méret? Többről nem is álmodozik az átlag játékos, nem véletlenül hosszú hónapok óta az egyik legnépszerűbb billentyűzet a piacon. Lecsatlakoztatható kábelének köszönhetően attól sem kell félnünk, hogy megtörik a kábel, hiszen pillanatok alatt cserélhetjük. Az RGB villágítás sem maradhatott ki, így hamar az asztal díszévé válik a Shinobi.

19 990 FT

3. Yenkee YMC 1060 Alien 

A név nem hazudik, valóban olyan, mintha valamelyik sci-fi filmből szabadult volna ki egy űrlény. A mikrofon kimondottan játékosok számára készült, de podcastekre vagy épp streamelésre is befogható. Az sem jelent neki problémát, ha hordozni szeretnénk, hiszen Android és iOS készülékekkel is kompatibilis. Egyszerű USB csatlakozójának hála nem kell külön kiegészítőkkel bajlódnunk.

18 990 FT

4. White Shark MP-1967 SHARK “XL”

Unod már, hogy állandóan lecsúszik az egér az egérpadról és a billentyűzet alá is kerülhetne valami puhább felület? Két legyet üthetsz egy csapásra az XL egérpadoknak köszönhetően, hiszen kiválóan elfér egy billentyűzet és egér is rajta, kompromisszummentes megoldás a 80 centi szélességével.

5 000 FT

5. SteelSeries Arctis 3 2019 Edition

Ha jó ár-érték arányú, minőségi és közben jól kinéző fejhallgatót keresel, akkor meg is érkeztél. Az összes gamer platformon tudod használni, de telefonról is bátran meghajthatod, nem fog csalódást okozni. Discord hitelesítéssel is rendelkezik, így a játékok alatti kommunikáció sem ütközik majd problémákba.

24 890 FT

5+1. Beginner Bundle

A Beginner csomag személyében egy igazán ütős válogatást kapunk, mely gyakorlatilag lefedi mindazt, amire egy gamer vágyhat. Korrekt, kiváló szenzorral ellátott egér a Rival 3 személyében, a fentebb említett Shinobi billentyűzettel megfűszerezve. A tökéletes kényelem érdekében pedig kapunk egy egérpadot és egy egér bungee-t is, így sem az egér kábelével, sem a szenzort pontos érzékelésével nem lesz többé problémánk.

36 490 FT

A teljes Tavaszi Sale felhozatalt >IDE< kattintva érheted el. 

×