Az új egyedi Sonic Xbox kontrollerek egy szőrös külsőt kaptak, amivel elérték, hogy a közösségi médiában, hogy megkérdőjelezzék az ötletet.

A Microsoft és a SEGA ma bemutatott néhány bizarr és nyugtalanító Sonic-témájú Xbox kontrollert, ami akár egy rémálomba is bele illene. A Sonic 2 közelgő mozibemutatójának örömére a két cég óriás összefogott, hogy egy különleges kiadású Xbox Series S konzollal és kontrollerrel ünnepeljenek.

A konzol elég jól néz ki, Sonic és Knuckles látható rajta, egy nagy aranygyűrűvel a közepén, de a kontrollerek meglehetősen furcsák. Bolyhosak. Igen, komolyan. Szőrösek, és úgy néznek ki, mintha egy másik dimenzió szörnyszülött kontrollerei lennének.

A kontrollerek rengeteg felhajtást kaptak a közösségi médiában, és mindenki róluk beszél, tehát a marketingfogás abszolút működik. Mivel ezt a kollaborációt csak egy nyeremény játék keretében lehet megnyerni, így az igazán ritka szőrös kontroller lehet, hogy csillagászati értéket fog képviselni

Íme, hogyan lehet nevezni, ha meg akarod nyerni a játéktörténelem e meglehetősen furcsa darabját:

A rajongók két nyereményjátékban vehetnek részt, amelyeken esélyük van megnyerni az exkluzív, egyedi Xbox Series S-t és a Sonic Blue és Knuckles Red Xbox vezeték nélküli kontrollereket: (1) vagy a hivatalos Xbox nyereményjáték tweetjének retweetelésével és a #XboxSonic2Sweepstakes hashtag feltüntetésével, vagy (2) az USA-ban élő rajongók számára a Microsoft Rewards pontok beváltásával.

 

A Twitter- és a Microsoft Rewards-nyereményjátékkal kapcsolatos további információkért látogasson el a hivatalos részvételi feltételekhez, amit ITT találtok.

Nos, én nem szeretném elképzelni, hogy valaki úgy gondolja, hogy ezt a kontrollert használni fogja, hiszen mindenki tudja, hogy pár hét használat után a sima konti is úgy néz ki, mintha a poklot megjárta volna. Most képzeljétek el, hogy ez a szőrös valami milyen formát venne fel rendes használat mellett.

Íme 6 játék, ami jobban sikerült, mint a film, ami alapján készült

 

×