Keresel valamit, amivel játszhatsz a hétvégén? Kicsit szűkös a pénzed a fizetésnap előtti utolsó napokban? Tökéletes alkalom a Far Cry 6 ingyenes hétvégéje.

A Far Cry 6, a Ubisoft régóta futó nyílt világú FPS-sorozatának legújabb darabja ezen a hétvégén teljesen ingyenesen letölthető és játszható minden platformon. Bár lehet, hogy nem ez a legjobb játék, amit a Ubisoft valaha készített, de a hétvégét biztosan nem lehet rosszul eltölteni vele.

Ha érdekel, a Far Cry 6 március 24. és március 27. között ingyenesen játszható lesz Xbox Series X’S, Xbox One, PS5, PS4 és PC platformokon az Epic Games Store-on és a Ubisoft Store-on keresztül.

Az új játékosok már most előretölthetik a játékot PC-n és PlayStation platformokon (bocsi, Xbox), így a próbaidőszak kezdete után rögtön belevethetik magukat a teljes játékba. Ami még jobb, hogy a próbaverzió teljes hozzáférést biztosít az összes eddigi ingyenesen letölthető tartalomhoz, a co-ophoz és a hamarosan megjelenő Stranger Things crossover kiegészítőhöz.

 

Ha a hétvége véget ér, azok, akik meg akarják vásárolni a teljes játékot, jelentősen kedvezményes áron megtehetik – és megtarthatják az elért eredményeket.

Hogy őszinte legyek, már csak a Stranger Things crossover miatt is elgondolkodtam ezen. Az új, The Vanishing nevű kiegészítő a leírás szerint „lopakodós-horroros-túlélős játékélményt nyújt titokzatos karakterekkel és új történetekkel”.

A Ubisoft azt írja: „A The Vanishingben a játékosok Yara egy kiforgatott, az Upside-Down által inspirált változatába lépnek be, ahol Dani felfedezi, hogy a yaraiak eltűnnek, és senki sincs biztonságban – még Chorizo sem. A játékosok felfedezhetik a Stranger Things által inspirált helyszíneket, például egy rejtett bunkert és egy elhagyatott laboratóriumot. Dani küldetése, hogy megkeresse Chorizót, és kiderítse, mi történt az elrabolt yaraiakkal.”

Te kipróbálod a hétvégén?

Bejelentették az új Ghostbusters játékot, de lehet a PC-sek nem fognak örülni

×