Nagyon izgalmasnak ígérkezik a Ghostbusters: Spirits Unleashed, ami egy 4v1 multiplayer shooter lesz. Azonban a PC-sek csak egy helyen érhetik el online.

Nem azért írunk erről, mert a korábbi években rendkívül népszerű lett volna kis hazánkban a Szellemírtók, vagy az az alapján készült játékok. Azárt tesszük ezt, mert az előzetese alapján a nemrég bejelentett Ghostbusters: Spirits Unleashed egy igen izgalmas multiplayer játéknak tűnik, ami azok számára is izgalmas lehet, akik nem ismerik vagy nem szeretik Szellemírtók franchise-t.

Új Ghostbusters játék érkezik PC-re, PlayStationre és Xbox konzolokra.

A Ghostbusters: Spirits Unleashed című 4v1 multiplayer shooterben négy Szellemirtó talál egymásra. A játék hivatalos bemutatója szerint (ami a GameStar jóvoltából magyar felirattal is nézhető) a Szellemirtók múzeumokban, börtönökben, szállodákban és egyéb helyszíneken üldözik és ejtik csapdába a szellemeket.

 

A játékot a Friday the 13th: The Game fejlesztői készítik, a történet pedig a Szellemirtók: Az örökség eseményei után játszódik. Természetesen a játékban nem csak a szellemírtókat, de egy kiválasztott szellemet is irányíthat az ellenfél. Az ő feladata lesz ijesztgetni a civileket, trükkökkel elbújni, menekülni a szellemírtó játékosok elől. Hasonlóan tehát a Friday the 13th-hoz, itt is minden szereplő egy-egy játékos. A szellemírtók és a szellem is. Persze a játékban minden olyan eszköz elérhető, mint a filmekben.

A játék PC-re, PS5-re, PS4-re, Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra várhatóan 2022 végén jelenik majd meg. A PC-sek számára talán annyi a rossz hír, hogy úgy fest, a megjelenéskor Epic Games Store exkluzív lesz, akárcsak a Ghostbusters: The Video Game Remastered. A sajtóközlemény szerint a játék ez Epicen lesz elérhető eleinte, csak egy későbbi időpontban érkezik a Steamre – valószínűleg valamikor 2023-ban.

Ezt láttad már?

Szőrös kontroller? – Íme a Microsoft és a SEGA hátborzongató kollabja

 

×