A G2 és a MOUZ után a Vitality és a Virtus.pro is búcsút intett az EPL-nek, míg torzsi csapata egy cserére is elszánta magát. Összefoglaló a Pre-Fire Predictions harmadik adásáról.

A Pre-Fire Predictions egy hetente jelentkező, e-sport tematikájú műsor, amely elsősorban a CS:GO világ híreivel és CS:GO fogadással foglalkozik. Jól bejáratott műsorról beszélünk, hiszen 2020-ban látta meg a napvilágot és kisebb-nagyobb – például a pandémia okozta – szünetek ellenére, már több mint 50 epizódnál tart.

Az Unibet a fentebb említett műsor mellett már másképp is beszállt a gaming világába, hiszen márciusban közösségi kupát indítottak, mégpedig értékes jutalmakkal. Az első néhány hét folyamán egy-egy online CS:GO kupa kerül megrendezésre, egyenként 100 ezer forint értékű nyereménnyel. Most pénteken, azaz március 25-én már a harmadik kupával támad az Unibet, amelyre még nevezni is lehet, ne maradjatok le róla!

A Pre-Fire Predictions adásait korábban a Leet Esport Twitch csatornáján kísérhettétek figyelemmel, ám márciustól kezdődően az Unibet csatornájára költözött, így az elmúlt három adást már egyaránt ott lehetett nyomon követni.

Lássuk, hogy miről is volt szó a legutóbbi, harmadik epizód során!

A műsor résztvevői rögtön az adás elején belecsaptak a dolgok közepébe és egyből rátértek az ESL Pro League S15 „B” jelű csoportjának eredményeire, ahol bizony meglepetésekből sem volt hiány. Ezt a friss világranglista kielemzése, illetve a MOUZ érdekes cseréje követte, utóbbihoz kapcsolódóan pedig az NBK körüli hajcihő átbeszélése.

Szóba került még device, aki már több mint három hónapja „egészségügyi szüneten” van a NIP-nél, majd természetesen komoly reflektorfényt kapott az EPL következő, „C” jelű csoportja, ahol Gambit (Players néven), a Liquid és a BIG is szorítóba lép.

Természetesen az adásban – nevéhez méltóan – az e heti fogadási opciók is terítékre kerültek. A három résztvevő elsősorban következő csoport nyitónapjára fókuszált, mind a Pick’Em, mind pedig a közös virtuális szelvény kialakítása során. Ha visszanéznétek a streamet, akkor azt IDE kattintva tudjátok megtenni.

Általános Pre-Fire Predictions gyorstalpaló

  • A három állandó szereplő: Rosta Bence, Surányi Balázs és Fehér Martin
  • A műsor heti rendszerességgel jelentkezik, minden hétfőn este 20:00-tól 22:00-ig
  • Elsősorban a CS:GO világ történéseivel, versenyeivel és fogadással foglalkozik
  • De sokszor előkerülnek más játékok vagy aktuális e-sport témák, amiket lehet boncolgatni
  • Ha lemaradtál az élő adásról, bármikor visszanézheted majd a VOD-ok között

Ha kedvet kaptatok hozzá, hogy a továbbiakban élőben is nézzétek az adásokat, akkor érdemes követni az Unibet Twitch csatornáját, hiszen ott jelentkezünk hétről-hétre. A következő adásra március 28-án este 20:00-kor kerül sor, szeretettel várunk mindenkit!

Emellett minden pénteken Unibet Gamer Cup, katt a lenti képre további infókért!

×