A hazai gaming és esport közösség további támogatásának céljából útjára indul az Unibet Gamer Cup, CS:GO kupával és kecsegtető nyereményekkel, saját közvetítéssel.

Az Unibet Magyarország idén belép a hazai gaming és esport közösségbe, ennek érdekében pedig a közösség támogatása céljából útjára indítja az Unibet Gamer Cupot. A most induló CS:GO kupa lehetőséget kínál a játékosoknak az esport életben való részvételre, illetve arra, hogy értékes nyereményeket vigyenek haza a csapatok.

A CS:GO online kupa március 11-én zajlik, 100 ezer forint értékű nyereménnyel.

A CS:GO kupán tehát 100 ezer forint értékű Steam Gift Card jár a legjobban teljesítő csapatoknak. A kupára már lehet jelentkezni a FaceIT versenyplatformokon. A jelentkezés elindult.

Jelentkezés: CS:GO 5v5 – március 11. (FaceIT)

A jelentkezés teljesen ingyenes. A kupára legkésőbb a verseny napján 18:55-ig lehet regisztrálni.

Emellett érdemes belépni az Unibet Discordjára, ahol minden fontos információt első kézből lehet megtudni, vagy éppen kérdezni az adminoktól. A versenyeket az Unibet Magyarország twitch csatornáján lehet majd élőben követni népszerű casterek tolmácsolásában.

Érdemes követni a közvetítéseket is, hiszen a kupa teljes ideje alatt sorsolásokon és minijátékokon lehet részt venni, amelyekkel értékes nyereményekre tehetnek szert a nézők.

×