Ahogy a fejlesztők korábban ígérték, a Rainbow Six: Siege-be hamarosan új gyakorlóterep érkezik. Kiszivárgott belőle az első videó.

Úgy tűnik, a Rainbow Six: Siege fejlesztői egyre többet dolgoznak azon, hogy a játékosok jobban tudják gyakorolni a célzást a játékban. Az elmúlt években erre csupán a Terrorist Hunt állt rendelkezésre, ám a Y7S1-ben végre megérkezett a TDM mód. Itt persze nem áll meg a buli, hiszen várhatóan a következő évadban jön a Shooting Range gyakorlóterep is.

Meg is jött az első kiszivárgott videó a Shooting Range-ről.

Az ismert Siege szivárogtató, Zer0Bytes_ kommentár nélkül osztotta meg az alábbi videót, melyben jól láthatjuk, hogy gyakorolhatjuk majd az ellenfelekre való célzást. Kipróbálható lesz a hitbox, szabadon használható az összes fegyver, sőt azt is beállíthatjuk, hogy az ellenfél milyen testhelyzetben legyen, illetve milyen távolságban. Mérhető a különböző lövések ereje is. Ez persze csak egy videó, valószínűleg sokkal több beállítás lesz elérhető a gyakorlóban.

 

Ha minden igaz, a Shooting Range a Y7S2-ben várható, de a hivatalos leleplezésig érdemes a fenti információkat pletyka szinten kezelni. Bár eddig minden leak igaznak bizonyult az elmúlt hónapok terméséből.

Neked hogy tetszik?

Az új pályát láttad már?

Bemutatkozott az új Rainbow Six Siege pálya – Már ma kipróbálhatjuk

 

×