Tesztszerverre érkezik az Emerald Plains.

Múlt héten érkezett meg a Rainbow Six Siege legújabb szezonja, a Y7S1 – Demon Veil az éles szerverekre. A fejlesztők eredetileg március 8-ára tervezték a kiadást, de úgy tűnik, hogy időközben porszem csúszott a gépezetbe. A február közepén tartott Six Invitational 2022 versenyen a Ubisoft szakemberei felfedtek már pár előzetes információt a teljes évre vonatkozóan, így tudhattuk, hogy még ebben a szezonban érkeznie kell egy új kompetitív pályának.

Bemutatkozott Emerald Plains, kedden már ki is próbálhatjuk!

 

A Rainbow Six Siege hivatalos Twitter fiókján hétfő délután élesedett egy bejegyzés, melyben 2 percnyi videóanyagot kaptunk az újdonságról. A fejlesztők direkt kihangsúlyozták, hogy „Pre-Alpha” felvételekről beszélhetünk, így könnyen lehet, hogy a keddi Test Server startkor is belefuthatunk néhány változtatásba.

 

Az Emerald Plains gyakorlatilag egy country klub, mely egy impozáns kastélyban kapott helyett. A támadók az épületen kívül spawnolnak majd, több módon juthatnak be a kastélyba és a különböző termekbe. A fejlesztők nem véletlenül teszteltetik már most a mapot, hiszen rengeteg bugra, glitchre számítanak az első hetekben, melyeket a felhasználói visszajelzések után hamar javíthatnak. Az Emerald Plains várhatóan magyar idő szerint kedden, kora délután érkezhet meg a tesztszerverre.

Ingyenes Rainbow Six Siege héttel ünnepel a Ubisoft

Kipróbáljátok az új pályát?

×