Több problémát is sikerült kijavítaniuk a fejlesztőknek.

Az elmúlt hónapban a fejlesztők is megerősítették, hogy több szinten nem stimmel valami a Warzone/Vanguard Aim Assistjával. A hiba annyira komoly volt, hogy rányomta a bélyegét a Call of Duty League meccsekre is,  ahol a játékosok direkt kihasználták a túl érzékeny segédletet. A másik oldalról pedig azért panaszkodtak a felhasználók, mert náluk egyáltalán nem akart működni az Aim Assist, rendesen megnehezítve a kontrolleres célzást.

A két fejlesztőcsapat összefogott, érkezik az Aim Assist javítás az elkövetkezendő hetekben!

 

A Raven Software büszkén jelentette be kedden este, hogy a Vanguardért felelős Sledgehammer Games fejlesztőcsapattal feltárták a hibajelenségek pontos okát és egyszerre javíthatják a túl érzékeny és  az egyáltalán nem reagáló Aim Assist szituációkat.

Az Aim Assist „player visibility check” funkciójával voltak problémák, ennek köszönhetően bizonyos helyzetekben akkor sem húzott rá az ellenfélre, ha előttünk állt. Szélsőséges esetben pedig akkor is segített a célzásban, amikor mi nem is láthattuk karakterünkkel a másik játékost. A Vanguard felhasználók papíron már kedd estétől élvezhetik a javított megoldást, a Warzone rajongóknak még pár napot, hetet várniuk kell a teljes implementálásra és finomhangolásra.

Hackerek háborúja: Az Anonymous feltörte az orosz nyomtatókat is

×