Egyre több jel utal erre.

Régóta tudjuk, hogy a nagyobb Fortnite adatbányászok nem csak a fájlok átvizsgálásával szerzik információikat. Többüknek is kiterjedt kapcsolatrendszere van, melybe akár belsős Epic Games dolgozók is beletartozhatnak, értékes infómorzsákkal ellátva őket. Azon sem lepődnénk meg, ha direkt csinálná ezt a fejlesztőcsapat, manapság a „véletlen” szivárgásnál nem igen van jobb marketing, és ezt az óriáscégek is tudják.

Billie Eilish koncerttel ünnepelne a Fortnite!

 

Fortnite Intel annak idején már jóval a Pókember skinek és tárgyak debütálása előtt „megjósolta” azok érkezését, természetesen külső forrás segítségével. Ugyan ez a forrás hónapokkal ezelőtt megkereste azzal az információval, hogy Ariana Grande után Billie Eilish is tiszteletét teheti a Fortnite világában egy koncert formájában. Egészen kedd reggelig megtartotta magának az információt, ám a Fortnite atyjának, Donald Mustardnak tweetje után már bírta magában tartani.

 

Fontos tudni, hogy Donald Mustard soha nem tweetel véletlenül semmit, a boritóképét vagy épp az aktuális lokációját is külön botok figyelik, hiszen ezek általában mindig valamilyen Fortnite-tal kapcsolatos információt tartalmaznak. Pár órája egy Billie Eilish koncerten készült képet osztott meg a követőivel, mely Fortnite Intelnek elég is volt, hogy elárulja a fentebb taglalt információt. Hivatalos dátumok és konkrét információk még nincsenek, de nagy eséllyel még ebben a szezonban érkezhet a virtuális Billie Eilish koncert.

Nem csak Fortnite-ba érkeznek világsztárok:

Minden, amit Snoop Dogg érkezéséről tudni kell – Warzone, Vanguard, CoD Mobile

×