Snoop Dogg három Call of Duty címhez csatlakozik, mint Operator skin. Íme minden információ, amit tudnod kell a csomagról.

A hír után, hogy Snoop Dogg csatlakozott a híres FaZe Clanhoz, a Call of Duty egy új Operator skin-nel tiszteleg a művész előtt, amely a Warzone, Vanguard és CoD Mobile játékokban lesz elérhető. Míg a Ghostsban a rapper egy bejelentőként szerepelt, ezúttal a Doggfather teljes élményét kapjuk.

Íme minden, amit Snoop Dogg bundle-ről tudunk, a megjelenési dátumtól az árig.

Több mint egy hónapnyi szivárgás és tease után a Call of Duty rajongók végre először hivatalosan is láthatják Snoop Dogg-ot szerepelni az FPS-ben.

 

A Snoop Dogg bundle rengeteg új elemet hoz, amelyek tökéletesen keverednek az ő történetével és a lövöldözős játékkal. A blogból kiderül, hogy nem csak egy Operator skin lesz. A fegyver blueprintektől kezdve magáig Snoopig összesen 10 tárgyat kapnak a Vanguard és Warzone játékosok. Azok, akik CoD Mobile-t játszanak, egy másik csomagot kapnak, ami a rappert és egy új, signature Legendary SMG-t tartalmaz.

A Snoop Dogg csomag két különböző kiadásban fog megjelenni, attól függően, hogy melyik játékhoz szeretnéd beszerezni. A CoD Mobile rajongók kapják meg elsőként, mivel a tervek szerint április 1-jén jelenik meg. Ahhoz azonban, hogy Snoopot a CoD Mobile-ban kapjuk meg, az Activision szerint az első esélyt csak egy „különleges, április 1-jén kezdődő szerencsés sorsoláson” keresztül kaphatjuk meg. Erről hamarosan további részleteket közlünk.

Call of Duty: Mobile csomag.

Míg a Vanguard és Warzone játékosok április 19-től vásárolhatják meg a csomagot. És amennyire csak lehet, ez a két dátum összeadódik 4/20-ra, és biztosak vagyunk benne, hogy tudjátok, miért. Hivatalos árakat még nem hoztak nyilvánosságra, de a korábbi csomagokra visszatekintve meg tudjuk becsülni, hogy mennyibe fog kerülni.

Snoop Dogg a Vanguardban.

Ha követi a többi csomag mintáját, akkor a Snoop Dogg csomag 2400 COD pontba fog kerülni. Ez a CoD legnagyobb licencelt csomagjainak legtöbbjénél már a szokásos ár, ami 19,99 $ / 16,79 £ körül van. Ám az is lehet, hogy egy 3000 CP-s csomagot kapunk.

Ez minden, amit eddig tudni lehet a Snoop Dogg operátorcsomagról a Vanguard, a Warzone és a CoD Mobile játékokban.

Te megveszed?

Vitába szálltak streamerek a “legjobb” CoD miatt – Te mit gondolsz?

×