Egyelőre nem tudni, hogy hőseink mikor gyepálják el az új robotokat, de reméljük nem kell sokat várni rá.

Nem kellett volna már sokat várni az új Dragon Ball film megjelenésére, aminek a premierjét Japánban április 22-re tűzték ki. Szomorúan kell azonban hírül adnunk, hogy Son Goku egy újabb hadszíntéren, a kibertérben küzd a hackerek ellen, ezért a Ball Super: Super Hero című mozit is el kellett halasztani.

A Toei Animation belsős rendszerét ugyanis hackertámadás miatt március elején részlegesen le kellett állítani.

Ez pedig számos készülő, vagy éppen a premier küszöbén álló alkotásra hatással volt, mint például a Dragon Quest: The Adventure of Dai, a Delicious Party Precure, a Digimon Ghost Game, a One Piece, és sajnálatos módon a legújabb Dragon Ball-történet. Azt azonban még nem tudni, hogy a sorban a 28. filmet, illetve az összes többi alkotást mikor fogják majd bemutatni.

A Dragon Ball Super: Super Hero-t pedig van is miért várni!

Az új mozi történetét ugyanis nem más jegyzi, mint az eredeti alkotó Akira Toriyama, aki egészen az eredeti és a Z sorozatig nyúlt vissza a körmölésekor. A középpontban ezúttal nem Goku, vagy Vegita, hanem ifjú Sátán és Gohan lesznek, akik a visszatérő Vörös Szalag Rend újabb, Gamma 1 és Gamma 2 androidjaival kell felvegyék azt a bizonyos kesztyűt.

Az animáció tekintetében viszont már nem lesznek ennyire hagyománykövetőek, mivel a Dragon Ball Super: Super Hero egy egészen új, de mégis ismerős stílusban, teljesen 3D-s eljárással és animációkkal készült.

 

via – Toei

A patkány és pestishorror A Plague Tale-ből is élőszereplős sorozat készül

 

×