A Plague Tale első része még 2019-ben jelent meg mint egy kisebb költségvetésű játék, de nagyon hamar nagyon nagy siker lett belőle, most pedig jöhet is a sorozat.

Olybá tűnik, hogy a patkány és pestishorrorként emlegetett mestermű, a Plague Tale: Innocence is becsatlakozik azon játékok közé, melyekből hamarosan élőszereplős adaptáció készül. Legalábbis ezt állítja a d’Ecran Totalra hivatkozva a francia Allocine.

A portál szerint a kreatív munkák már kezdetét vehették, melyekben aktívan közreműködnek a játék fejlesztői, az Asobo Studio is. A kiadó Focus Entertainment a társproduceri feladatokat végzi, míg a gyártással a Merlin Productions-t bízták meg.

A Plague Tale sorozat rendezője állítólag Mathieu Turi lesz, aki korábban Quentin Tarantino rendezőasszisztenseként dolgozott a Becstelen Brigantikon, de hasonló felelős feladatokat látott el a Lucy és a 3 Days to Kill című filmeken is. A szereposztás elméletileg még nem került terítékre, de meglepődnék, ha a főszereplő eredeti hangja, Charlotte McBurney ne kerülne be a kalapba.

A játék során egy testvérpár, az 5 éves Hugo és a 15 éves Amicia megrázó történetét ismerhetjük meg, akik az 1300-as évek derekán kirobbanó pestisjárvány közepette kényszerülnek menekülni a francia inkvizíció kegyetlen katonái, és a vérszomjas, tömegében támadó patkányok elől.

Egyelőre nem tudni, hogy a Plague Tale sorozat pontosan mikor és milyen platformokra érkezik, az viszont biztos, hogy a játék Requiem címen készülő második része előbb, még idén boltokba kerül.

Remekmű a láthatáron: Gyönyörű screenshotok érkeztek a Plague Tale: Requiemből

 

https://leet.hu/termekek/konzolok/?price=&pa_gyarto=venom&stock=

×