A Humble Games is teljes mellszélességgel áll bele az adománygyűjtésbe, ezzel segítve a kegyetlen háború elől menekülő ukrán lakosságot.

A független fejlesztők elképesztő adományozási akcióját látván a jótékonykodásból többször is szerepet vállaló Humbe Games is elkészített egy hatalmas játékgyűjteményt, amely eladásaiból származó bevétel teljes egészét az orosz invázió és háború elől menekülő ukrán civil lakosság megsegítésére ajánlják.

A Humbe Bundle Stand with Ukraine elnevezésű csomagjába összesen 123 remek cucc került, melyek között olyan játékokat is találunk, mint a Metro Exodus, a Back 4 Blood, a Spyro Reignited Trilogy, a Max Payne 3, a Sunset Overdrive, a Quantum Break, a Slay the Spire, vagy a Fable Anniversary. De nemcsak játékokat, hanem könyveket, képregényeket és különböző játékfejlesztői eszközöket is tartalmaz.

Az összeállított csomag összértéke nagyjából 2500 dollárra, több mint 800.000 forintra becsülhető, most azonban akár 36 euróért, kb. 13.500 forintért a miénk lehet.

Ezzel viszont nemcsak jól járunk, hanem támogathatunk egy jó ügyet is. A Humble Games a bevétel 100 százalékát olyan humanitárius segélyszervezeteknek ajánlja, akik a pénzt a menekülő ukrán civil lakosság megsegítésére fordítják, vagyis a pénzünk tényleg oda kerül, ahol most nagy szükség van rá.

A jótékonysági kezdeményezés pedig célt látszik érni, ugyanis a cikk írásának pillanatában már több mint 7,4 millió euró, körülbelül 2,7 milliárd forint jött össze, ez pedig egyre csak gyarapszik. A Stand with Ukraine csomag március 25-ig lesz elérhető, és tetszőleges összeggel is kiváltható.

Ha pedig szereted a klasszikus Doomot, és adományoznál, akkor a legendás John Romero akcióját is ajánljuk figyelmedbe:

John Romero 28 év után új pályát csinált a Doom 2-höz, hogy segítse az ukrán civileket

https://leet.hu/termekek/konzolok/?price=&pa_gyarto=venom&stock=

×