A nemrégiben érkezett Man of the Match lapok után most ismét kapunk egy újabb adagot! Lássuk, kik lesznek ezúttal a brigádban?

Az elmúlt időszakban a különböző nemzetközi tornák szolgálnak alapként az újonnan érkező Man of the Match lapok számára. A ma estére tervezett megjelenés során ezúttal 6 UCL MOTM kártya, a további nagy nemzetközi ligákból pedig 11 MOTM lap válik megszerezhetővé a játékosok számára.

Kikről is van szó?

Forrás: beIN SPORTS

Nos, a fent látható úriemberről sajnos nincs. Cristiano Ronaldo-nak nem sikerült ezúttal az Atlético Madrid kiejtése a tornáról, a Manchester United 1-0 -ra kapott ki, így összesítésben 2-1 -es vereséggel elköszönhettek a BL-től. Ezzel szemben az Atlético Madrid kapusa, Oblak kapott MOTM lapot, lenyűgöző teljesítményéért. A következő játékos, aki abszolút megérdemelten kap speciális kártyát, az Karim Benzema, aki egy mesterhármassal továbblőtte a Real Madrid-ot a PSG elleni visszavágóban, így a párizsiak részéről egyértelmű volt az „Au Revoir”. Kettejükön kívül még lapot kapott Thomes Müller, Pau Torres, Azpilicueta és Grimaldo is.

Forrás: Telex

A további MOTM lapok között olyan nevek szerepelnek többek között, mint Pedri, Soucek, Kostic, valamint a Lyon-ban játszó Dembélé. Íme a teljes lista, egy kis korrekcióval Oblak esetében, ugyanis a Leaker-ek véletlenül mezőnyjátékos statokkal látták el:

Ti melyiküket nyitnátok ki szívesen?

 

Kiemelt kép: Sky Sports

 

Ezt olvastad már?

Bréking! – El fog tűnni az argentin legenda a FIFA 22-ből!

×