Hivatalos időpontot hirdetett az Epic Games.

Az elmúlt időszakban meglehetősen felkapott téma volt a Fortnite közösségen belül a második szezon érkezésének pontos dátuma. Az in-game Battle Pass fülön egyértelműen március 19-e szerepelt utolsó napként, illetve több játékkal kapcsolatos API bejegyzésben is ez az időpont szerepelt. Az Epic Games azonban hallgatag volt, egy teasert sem kaptunk az elmúlt napokban, melynek köszönhetően többen is megkérdőjelezték, hogy egyáltalán a hétvégén elstartol-e a Season 2.

Nincs több kérdés, vasárnap délelőtt érkezik a Chapter 3 Season 2!

 

Az Epic Games szombat késő délután publikálta az első hivatalos bejegyzést a Season 2-vel kapcsolatban. A kiírás alapján magyar idő szerint reggel 8:00-kor kezdődik majd a downtime, az előző évek tapasztalatai alapján 11 környékén már éledezhetnek is a szerverek, hacsak direkt módon nem dönt másképp a fejlesztőcsapat. Szinte semmit nem tudunk az elkövetkezendő szezonról, így meglehetősen izgalmas lesz majd figyelgetni az első leakeket.

 

HYPEX szerint reális esély lehet arra, hogy Doctor Strange megérkezhet a Battle Pass felhozatalaként, a korábban többször belsős infókat szivárogtató Tabor Hill ijesztően sokszor használta ezt a szót a legutóbbi videójában. A másik pletyka egy vezethető Battle Bus-ról szól, melyen az Epic Games már régóta dolgozik. A hivatalos bejelentésig érdemes ezeket a megfelelő helyen kezelni, pár órán belül minden kiderül!

Update 18:40: 

 

Az egyik Epic Games alkalmazott kiszivárogtathatta az érkező Doctor Strange kollekciót.

Ingyenes Doctor Who kozmetikai tárgyat is behúzhatsz pár napig:

Megérkezett a Doctor Who x Fortnite kollaboráció – Ingyenes kozmetikai tárgyat is kapunk

https://leet.hu/termekek/konzolok/?price=&pa_gyarto=venom&stock=

×