A BBC ikonikus sorozata sem akart kimaradni a jóból.

Az elmúlt időszakban rengeteg Fortnite kollaborációra került sor, ám általában ezeket már valamilyen úton-módon lehetett sejteni előre. Csütörtökön azonban egy váratlan együttműködést jelentett be az Epic Games és a BBC, ráadásul nem csak kozmetikai tárgyak formájában.

Ideje megjavítani a TARDIS-t!

 

Az 1963 óta műsoron lévő, BBC által készített ikonikus sci-fi sorozatnak hazánkban is rengeteg rajongója van, a világ többi részéről nem is beszélve. Ezúttal nem egy egyszerű skint vagy bármilyen tárgyat kapunk, hanem egy komplett Doctor Who játékmódot a Fortnite Creative-nak hála. Öt teljesen egyedi szigetet járhatnak be a játékosok, hogy megjavíthassák a TARDIS névre hallgató időgépet.

 

A kompetitívebb beállítottságú felhasználóknak sem kell szomorkodniuk, rájuk is gondoltak a pályák tervezői. Egy egyedi környezetbe ültetett Box Fight helyszín is része a kollaborációnak. Nem maradunk jutalom nélkül, hiszen a kirakósok teljesítése után egy TARDIS-t ábrázoló Spray kerülhet a lockerünkbe. A pályák eléréséhez a „3610-1396-4646” kódot kell bepötyögnünk a játékmód választó képernyőn. Ha csak a Spray érdekel, akkor látogass el az Epic Redeem oldalára, majd másold be az alábbi kódot: JFCXK-HCJ5U-A2946-5DZBK.

Hibázott a Nintendo Shop – Túl korán frissült a Fortnite Season 2-es indexképe

https://leet.hu/termekek/konzolok/?price=&pa_gyarto=venom&stock=

×