Minden szezonnál előfordul hasonló.

Az elmúlt napokban egyre több pletyka, hír érkezik a Fortnite következő szezonjával kapcsolatban. Nem véletlenül, hiszen egyre közelebb a Season 2 kitűzött startja, melyre várhatóan hétvégén sor is kerül. Az Epic Games már tegnap figyelmeztette a játékosokat, hogy ideje belehúzniuk, már csak limitált idő áll rendelkezésére a megmaradt Battle Pass küldetések teljesítéséhez.

Az első, apró teaser is felbukkant a Nintendo Shopjában!

 

Rengeteg leaker szerda délutánra várta az első, Season 2-vel kapcsolatos jelet. Általában az Epic Games valamilyen sejtelmes képpel vagy épp pár másodperces mozgóképpel szokott jelentkezni. Ezúttal ez elmarad, úgy tűnik, hogy csütörtökig húzzák a játékosok agyát. A Nintendo Shop azonban ismételten hibázhatott, ám szerencsére azért hatalmas következményekre nem kell számítaniuk.

A Fortnite Nintendo Shop képét cserélte le túl korán a japán óriáscég, ám a régihez képest egyedül az ég színe változott az első elemzések után. A kékes, tiszta árnyalatot egy kicsit porosabb, sárgásabb színárnyalat váltja le, mely az adatbányászok szerint tovább erősíti a sokat pletykált IO és The Seven háború tényét.

160 Intel CPU-t erősített magára, így próbált átjutni a határon

https://leet.hu/termekek/konzolok/?price=&pa_gyarto=venom&stock=

×