Merész lépésre szánhatja el magát az Apple.

Az elmúlt időszakban egyre többször esett szó az soron következő iPhone szériáról. Nem véletlenül, hiszen a felhasználók egy része meglehetősen unja a „Notch” designt és valami újra vágynak az almás cégtől. Már tavaly is lehetett hallani olyan pletykákat, mely szerint a következő generáció egy része elhagyhatja ezt a megoldást és a kijelzőn találhatunk majd egy kisebb kivágást.

Úgy tűnik, hogy kiszivároghattak az iPhone 14 és iPhone 14 Pro 3D tervrajzai!

 

Március 16-án a 91mobiles.com jóvoltából láthattuk először alakot ölteni kiszivárgott CAD renderek formájában az iPhone 14 Pro készüléket. Jól látható, hogy a Notch helyett egy tabletta alakú kivágáson keresztül működik majd a FaceID azonosítás és a közelségérzékelés is. A hátlap nem sokat változik, marad az iPhone 13 Pro-nál megszokott design, a vakukkal és a LiDAR szenzorokkal együtt.

 

Csütörtökön pedig a sima 14-es modellt is megpillanthatjuk, bár a felhasználók jelentős része csalódott a képek láttán. Az iPhone 14 gyakorlatilag teljesen megegyezik az iPhone 13 kialakításával, a Notch is marad a régi. A legújabb iparági pletykák alapján a Pro modellek fogják csak megkapni az új, A16-os Apple chipet, a sima változatok a 2021-ben bemutatott A15-nél maradnak majd.

Merész lépés lenne ez az Apple-től, hiszen az SE kivételével az új iPhone-ok mindig egyet jelentettek az éppen aktuális legerősebb, legfrissebb hardverekkel, mely feltétel ezúttal nem teljesülne. A felhasználói visszajelzések alapján sem lenne túl népszerű döntés. A végleges megjelenésig még változhatnak a formatervek, de nagy eséllyel valóban hiteles szivárogtatással állunk szemben. A telefonok bemutatására még várnunk kell pár hónapot, az elmúlt évek tapasztalatai alapján valamikor szeptember környékén kerülhet sor a nagy leleplezésre.

Ennyibe kerül az egyedi iPhone, amit például Steve Jobs írt alá

https://leet.hu/termekek/konzolok/?price=&pa_gyarto=venom&stock=

×