Faker bevallotta, hogy elege van a játék solo queue állapotából, és egyenesen a szerencsejátékhoz hasonlította.

A Solo Queue a League of Legends egyik alapeleme lett. Bár 2016-ban szünetelt, jóval több mint egy évtizede jelen van a játékban.

Az utóbbi időben azonban a játékosok egyre nagyobb százaléka panaszkodott minden régióban a játékmód állapotára.

Egy március 16-i streamben, miközben Faker egy League játékra várt, azt mondta a chatjének, hogy „ha nem lennék profi; nem játszanék solo queue-t”.

A háromszoros világbajnok ezt azzal részletezte, hogy minden játékot egy hatalmas RNG-kerékként könyvel el. A Reddit szerint a fordítás így szól: „Tíz meccsből kilenc olyan, mint a nyerőgépek. Ha ez a helyzet, nincs értelme játszani”.

Faker a véletlenszerűség értelmét igazolja a trollok folyamatos problémái miatt, amelyek mások számára tönkreteszik az élményt. A koreai League közösség tagjai köztudottan perceken belül a játék kezdete után „FF15”-öt spammelnek, csak azért, mert meghaltak az 1. szinten.

Vannak olyanok is, akiket egyszerűen nem érdekel a játék, és intelnek, mint egy LPL profi játékos is, akinek végül egyhavi bérét el is vették.

 

A Riot korábban már említette a csak solo queue módot, de IWillDominate szerint a lyuk túl mély ahhoz, hogy belehessen foltozni.

Ő azt mondta: „Nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem! „Úgy érzem, mintha mindenki, aki magas elóban játszik, mostanra már csak szánalmas, mint a f*sz”.

Ha Faker nem akar játszani, az egy dominóhatást indíthat el, ami a solo queue bojkottját jelenti. A klip eddig már több mint 27.000 megtekintést gyűjtött össze a Twitch-en és 16.700 upvote-ot a Redditen.

Néha jó hallgatni a szülőkre.

Írány fát vágni! – Baltával esett neki a gépnek a mérges ságvári apuka

https://leet.hu/termekek/konzolok/?price=&pa_gyarto=venom&stock=forrás: Dexerto

×