Néha jobb, ha szót fogadsz apunak, és mész fát vágni.

Úgy gondolom, mindenki ismeri már az egyik legidegesítőbb mondatot, amit egy gamer hallhat: „Állítsd meg a játékot…”. Számtalanszor próbáltuk már elmagyarázni, hogy ez egy online játék, ezt nem lehet megállítani, de természetesen mintha a falnak beszéltünk volna.

Ilyenkor kezdődik általában a vita és a veszekedés a számítózás miatt.

A fenyegetőzés a tápkábel elvételével, illetve az áramkör lekapcsolásával, vagy esetleg az egész gép elpusztításával. Persze ezek mindig csak üres szavak… Vagy mégsem? A siófoki rendőrkapitányság március 15-én eljárást indított egy ságvári férfi ellen rongálás gyanúja miatt, aki segítséget kért egy fa kivágásához, de a fia nem állt fel a gépből.

Mivel a fiú nem teljesítette az apa kívánságát, a férfi nem habozott. Megfogott egy baltát és azt a számítógépház felé célozta meglehetősen nagy erőkkel.

Ezt termesztésen a gépház nem viselte jó szívvel, és a számítógépben több százezer forintos kár keletkezett – magyarán az egész gépnek annyi.

Íme a sértett tárgy:

Remélhetőleg nem minden alkatrész sérült, és a srác minél hamarabb visszatérhet a gaminghez, természetesen csak a favágás után.

Nektek van hasonló történetetek?

Váratlan fény az alagút végén? – Az NVIDIA csökkenti a videókártyák árait

https://leet.hu/termekek/konzolok/?price=&pa_gyarto=venom&stock=forrás: Police.hu

×