A LoL fejlesztői egy elég érdekes opción gondolkodnak. A kérdés már csak az, hogy a játékosok mennyire örülnek majd ennek

A League of Legends fejlesztői eddig rendkívül figyelmesek voltak a közösséggel a 12. szezonban. Meghallgatták a játékosok panaszait a Chemtech Drake miatt, és keményen dolgoztak az általános rangsorolt élmény javításán.

Annak érdekében, hogy javítsák a matchmaking minőségét is, a Riot mindenkit tájékoztatott, hogy egy hatalmas változást tesztelnek, amelynek során a Solo/Duo Queue-t eltávolítják a játékból.

A Solo/Duo Queue-val kapcsolatban Codebear kijelentette: ” A Solo/Duo Queue várólistán előfordulnak gondok, és ezek többsége az előre összeállított párosokhoz vezethetőek vissza, amelyek kiszámíthatatlanná teszik a minőséget és a meccskeresési időt.”.

„A jelentősen eltérő MKP-pontszámú párosok növelik az automatikus csapatfeltöltés/másodlagos szerep szükségességét (néha duplázzák az esélyt), a várakozási időt (átlagosan játékonként kb. 10 másodperccel), és ami a legfontosabb, rontják a minőséget.” – mondta.

Ezért a fejlesztők vizsgálják az ötletet, hogy a Solo/Duo helyett egy új módot adjanak hozzá, a „Solo Only”-t.

Codebear szerint ez még a jelenleginél is alacsonyabbra hozná az autofill arányokat, miközben csökkentené a sorbanállási időt. A fejlesztők úgy gondolják, hogy a csapatok is kiegyensúlyozottabbak lennének, mivel „a csapatkülönbségekből adódó winrate-előnyök teljesen eltűnnének”.

A cikk írásakor a változtatást még nem hajtotta végre a Riot.

Szerintetek jó ötlet?

Nincs több szikra! – Zeri további nerfeket kap a 12.6-os frissítésben

https://leet.hu/nonap/

×