Néhányan már most azzal találkoznak, hogy a megrendelt Steam Deck dobozában nem találták meg a várva várt Valve készüléket.

Lehetséges, hogy ismét ott tartunk, hogy valaki lenyúlja a vevők által megrendelt videojáték eszközt? Amikor a PS5 megjelent, és nem igazán lehetett kapni, gyakori hír volt, hogy egyes szállítók, futárok lenyúlták a gépeket, ami így nem juthatott el a szerencsétlen vevőkhöz. Talán most ez történik a Valve Steam Deck vásárlókkal is.

Többen nem kapták meg a várva várt gépet a futárcégtől.

Egyelőre persze nem lehet tendenciáról beszélni, de már előfordul, hogy a megrendelt Steam Decket a futárok (vagy valaki, akinek a keze alatt szintén átfut a csomag) lenyúlják. Persze mivel ezek ritka esetek, simán lehet, hogy szállítási hiba történik, és kissé túlzás a lopás szót használni.

Egy esetben a Fedex végül megtalálta az elveszett csomagot, melyről azt állították, hogy a vevő már átvette. A Valve visszafizette a készülék árát, miután az nem érkezett meg, érdekes módon nem sokkal később meglett.

My Fedex Nightmare from SteamDeck

 

 

Másoknak sajnos nem volt ilyen szerencséje. Egy másik felhasználó szintén nem kapta meg a gépet, de szerencsére a Valve itt is fizetett. Bár többet kell várnia, valószínűleg megkapta a Decket.

Sokan úgy gondolják, hogy a gond alapvetően a Steam Deck csomagokkal van, ami nem elég diszkrét. A törékeny elektronikus eszköz felirat valószínűleg arra sarkalja a tolvajokat, hogy érdemes megtartani a csomagot. Jelenleg az a jó hír, hogy ha nem érkezik meg a csomag, akkor a Valve készséges, és kezeli a helyzetet. Így nem kell félni, hogy hiába fizettünk.

Ezt láttad már?

Írány fát vágni! – Baltával esett neki a gépnek a mérges ságvári apuka

 

https://leet.hu/termekek/konzolok/?price=&pa_gyarto=venom&stock=

×