A Supermassive csapata, akiknek a The Dark Pictures és az Until Dawn játékokat is köszönhetjük, most ismert sztárokkal készített tinihorrort.

Kilenc főszereplő és rengeteg mód a halálra. Az Until Dawn fejlesztője, a Supermassive Games csütörtökön bemutatta következő projektjét, a The Quarry-t, egy tini horrorjátékot, amelyben hollywoodi színészek játszák a főszerepeket. ,

A The Quarry 2022 nyarán érkezik.

 

A Quarry története alapjaiban pontosan olyan, mint egy jól ismert tinihorror, amikor egy izgalmasnak és bulisnak indult tábor végül az átcsap gyikolásba. A Hackett’s Quarry nyári táborban kilenc (játszható) tizenévesre halálos ragadozó vadászik. A The Quarry főszereplői közt van David Arquette (Sikoly), Ariel Winter (Modern Család), Justice Smith (Pikachu, a Detektív), Brenda Song (Dollface), Lance Henriksen (Aliens) és Lin Shaye (Insidious) is.

Akárcsak a Supermassive másik sorozata, a The Dark Pictures Anthology, amely kooperatív móddal rendelkezik, a The Quarry lehetővé teszi a játékosoknak, hogy akár hét barátot is meghívjanak a játékba. Két játékos átveheti az irányítást egy-egy szereplő felett, a többiek pedig közösen szavazhatnak a fontos döntésekről.

Így tehát a játékoson múlik, hogy ki hal meg, ki él, ki kit árul el, és kivel jön össze.

A The Quarry a tervek szerint június 10-én jelenik meg PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, PC-re, Xbox One-re és Xbox Series X-re.

Ezt láttad már?

A gyengébb gépek megmentője? – Így működik az AMD legújabb FPS boostoló megoldása

 

https://leet.hu/termekek/konzolok/?price=&pa_gyarto=venom&stock=

×