A Last Stand Perk mindig is vitatott funkció volt a CoD-sorozatban, és a rajongók nem örülnek, miután egy szivárgás arra utal, hogy visszatérhet a MW 2-ben.

A hír, hogy a 2022-es Call of Duty a Modern Warfare 2 lesz, érthető módon sok játékost hihetetlenül feldobott. A 2009-es eredeti a sorozat egyik legkedveltebb darabja. A szivárgások már utaltak arra, hogy a Terminal és a Favela is elérhető lesz a többjátékos módban, valamint, hogy az SBMM-ben olyan változások lesznek, amelyek sokkal enyhébbé teszik azt, mint a legutóbbi részeknél.

Azonban a legutóbbi jelentések, miszerint a vitatott Last Stand Perk visszatér a Modern Warfare 2-ben, sokkal kevésbé fogadták örömmel, és a játékosok világossá tették, hogy nem akarják látni 2022-ben.

A Last Stand egy olyan Perk, amelynek segítségével a játékosok a földre kerülnek, ahelyett, hogy azonnal meghalnának, előveszik a pisztolyukat, hogy az utolsó pillanatban még megöljenek néhány játékost. Az eredeti Modern Warfare 2 óta nem szerepelt a CoD többjátékos módjában, de a kampányban és a Zombies módban felbukkant.

 

Ez a funkció rengeteg frusztrációt okozott a közösségben, mivel akkor is meghallhattál, ha megnyerted a tűzharcot. Ez a legutóbbi kiszivárgás azt sugallta, hogy a Last Stand jelen lesz a Modern Warfare 2-ben, csak ezúttal nem a játékos egyik perk slotjaként, hanem Field Upgrade-ként.

Charlie INTEL tweetjére válaszolva, melyben azt kérdezte, hogy visszatérjen-e a funkció, a CoD rajongók egyértelművé tették, hogy a Last Standnek 2009-ben kell maradnia, és hogy „okkal távolították el” évekkel ezelőtt.

„Ki****ottul nem” – válaszolta Modern Warzone. „Akár a Martyrdomot és a Juggernautot is visszahozhatnánk, ha már itt tartunk”.

Más válaszok azzal érveltek, hogy a tűzharcok a Call of Duty-ban már így is túl sok változóval rendelkeznek, és a Last Stand csak rontana a helyzeten. „Nem, már így is van elég gondom egy lövöldözés során” – mondta hakenthe28th. „Nincs szükségem arra, hogy emiatt kipukkadjon egy ér a fejemben.”

Néhányan odáig mentek, hogy azt mondták, ez teljesen elrontaná a többjátékos élményt. ” A MP már most is hanyatlóban van. Ez teljesen megölné” – mondta Psycho Raged. „Ez szó szerint tönkretenné az egész játékot” – érvelt xwindwaker.

Tagadhatatlan, hogy a Last Stand újbóli bevezetése sok tűzharc dinamikáját megváltoztatná, különösen, ha a legtöbb játékos ezt választaná, mint Field Upgrade.

Ha igazak a kiszivárgott hírek arról, hogy a Last Stand megjelenik a Modern Warfare 2-ben, akkor egyértelmű, hogy a közösség nagy része úgy érzi, hogy ez összességében rontana a játékon. Remélhetőleg az Infinity Ward megfogadja a rajongók kritikáját.

19 éves, sosem volt katona, de jó a COD-ban – Most Ukrajnában harcol

 

https://leet.hu/termekek/konzolok/?price=&pa_gyarto=venom&stock=

×