A Riot Games jelentős részesedést vásárolt a Fortiche Productionben, a párizsi animációs cégben, amely a Netflix-siker, az Arcane mögött áll.

Míg a Netflixen 2021 sokak számára a Squid Game éve volt, addig a gamerek számára az Arcane éve. A Riot Games League of Legends-ihlette tévésorozatát máris megújították a második évaddal, és az Annie Awards-on lesöpörte a versenytársakat, a Rotten Tomatoes Tomatometerén pedig elképesztő, 100%-os értékelést ért el.

A sorozat sikerét követően a Riot Games jelentős részesedést szerzett az Arcane-t életre keltő animációs stúdióban, a Fortiche Productionben, megszilárdítva ezzel egy közel egy évtizedes partnerséget.

A Fortiche és Riot olyan klasszikus League of Legends-animációkon dolgozott együtt, mint a Get Jinxed, a K/DA POP/STARS videója és még sok más.

 

Ez azonban még nem minden, mivel a kiadói behemót megerősítette, hogy „a Riot és a Fortiche jelenleg az Arcane második évadán, valamint más, még be nem jelentett projekteken dolgozik együtt”. Hogy mik lesznek ezek, egyelőre nem tudni, de az Arcane sikerét tekintve más League of Legends-sztorikat is életre kelthetnek.

Tekintettel a Riot zászlóshajó FPS-ének, a Valorantnak a növekedésére, lehetséges, hogy egy filmes univerzumot is láthatunk majd kialakulni körülötte.

Legyen szó Runeterra hatalmas világáról vagy a Future Earth titokzatos, háború sújtotta síkságairól, érdekes lesz látni, hogy mit jelent ez az új partnerség a Riot filmes univerzuma számára. Akárhogy is, szerintem kijelenthetjük, hogy alig várjuk, hogy minél több Riot TV-sorozatot nézhessünk újra és újra, és újra és újra.

A Riot a viselkedési rendszert is újrahúzza.

A Riot szeretné, ha a LoL “viselkedési rendszerei többet számítanának”

https://leet.hu/streamplifyborítókép: clutchpoints

×