Úgy látszik, hogy a Riot változtatásokat szeretne eszközölni a viselkedési rendszerben.

A Riot Games azt mondja, hogy a League of Legendsben „a viselkedési rendszereket hangsúlyosabbá teszi”, és „megváltoztatja [a] megközelítését” a rossz játékosok viselkedésével kapcsolatban, „hogy közvetlenül befolyásolja a játékélményeteket és erősítse a közösségünket”.

„Tudom, hogy sokan közületek csalódottak voltak a viselkedési rendszerek terén az elmúlt években elért haladás hiánya miatt” – írja Hana „TimTamMonster” Dinh, a viselkedési rendszerek vezető termékfelelőse a hivatalos weboldalon közzétett bejegyzésben. „Újra és újra elmondtátok nekünk, hogy ez a terület fontos. Egyet értek veletek.

Ezért vagyok itt, hogy megosszak néhány frissítést, amivel elindítjuk a Riot új megközelítését ezen a téren 2022-ben.”

Az adatok szerint a játékosoknak mindössze 5 százaléka „tartósan zavaró”, utalva arra, hogy a jelentett játékosok másik 95 százaléka „rendes játékos, aki időnként megbillen”. A Riot azonban azt mondja, tudja, hogy az észlelési és büntetési rendszerek színfalak mögötti frissítései „nem gyakorolnak elég nagy hatást”.

A Champ Select jelentései problémásak voltak, ami ” a bizalom elvesztését” eredményezte – folytatódik a bejegyzés. Bár a Riot azt mondja, hogy figyelemmel kísérte ezeket a jelentéseket, „nem adtunk hozzájuk megfelelő büntetéseket, ahogy ígértük”. Nos, ez hamarosan változni fog, és a büntetések a problémás Champ Select jelentésekhez lesznek kötve egy „hamarosan érkező” patchben.

„Egy másik terület, amelyre összpontosítunk, és amelyről tudjuk, hogy a játékosok többségét érinti, a verbális zaklatás” – tette hozzá Dinh. „Számos izgalmas projektet tervezünk, többek között a verbális zaklatás észlelésének fokozása érdekében fejlettebb modellekkel való fejlesztést. Ezen a területen akár 10x-es javulást várunk. Bár a verbális zaklatás nem tükröződik közvetlenül a játék statisztikáiban, mint például a KDA, ez, mint széles körben elterjedt probléma gyakran vezet más zavaró viselkedéshez.”

Következésképpen a csapat a nagyszerű játékosok jutalmazására éppúgy törekszik, mint a rossz játékosok büntetésére, de a Riot elismeri, hogy eddig „nem sikerült frissíteni” a Honor 2.0-t, és ” nem teljesítette a [játékosok] elvárásait”.

Ez azt jelenti, hogy a jövőre nézve, az End of Seasons jutalmak részeként lesz egy exkluzív skin a „Honor 5”-öt elérő játékosok számára.

„Arra kérlek benneteket, hogy ezt ne feledjétek: Amikor frusztráltak vagytok, csak ti tudjátok megállítani magatokat, hogy ne legyetek rendbontóak” – olvasható a poszt végén.

Tyler1 és a coaching.

Tyler1: “Idióta vagy, ha League coachingért fizetsz”

https://leet.hu/shop/newmerch/

×