A Halo Infinite battle royale módjáról olyan szivárogtatások jelentek meg, amelyek arra utalnak, hogy a 343 Industries valóban behozza a módot a játékba.

Létezik egy Halo-val foglalkozó Twitter oldal, mely nemrég egy érdekes képernyőképet tett közzé. A HaloHub által közzétett kép alapján egy olyan játékmódra bukkantak, ami alapjaiban olyan, mint a Halo 5 Warzone módja, de a szabályok inkább egy battle royale-ra emlékeztetnek. Később több képernyőkép jelent meg a játékmód opcióiról, ám abban senki nem biztos, hogy a BR játékmód megjelenhet a Halo Infinite-ben.

A 343 Industries hivatalosan semmit nem erősített meg.

Ugyanakkor egy battle royale mód hozzáadása nem lenne meglepő. A Halo Infinite játékosok száma jelentősen csökkent a megjelenés óta, annak ellenére, hogy a játék nagyszerű kritikákat kapott. Egy új játékmód, különösen egy battle royale, határozottan lendületet adhat egy olyan címnek, ami egyébként lassan hozott be új tartalmakat.

A képen látható beállítások alapján a battle royale alapjait láthatjuk, mint a drop vagy éppen a zónák elhelyezkedése. Persze ez csak szivárgás, tehát semmit nem lehet biztosra mondani.

Egyébként úgy tűnik, hogy a Halo hype kezd lehalni, a Twitchen már nem olyan népszerű.

Lehalt a hype – Bedőlt a Halo Infinite nézettsége a Twitchen

 

https://leet.hu/termek/pulsar-pcmk-hotswap-tkl-80-barebone-iso-billentyuzet-feher-pcmk821w/

×