A hangos kezdés után elcsendesedett a Halo Infinite hypeja. Most a rajongók aggódnak, mivel kevesebb figyelmet kap a Twitch-en, mint a Cyberpunk 2077.

A hangos kezdés után elcsendesedett a Halo Infinite-zaj. Most a rajongók aggódnak, mivel az egykor nagyra tartott multiplayer cím még kevesebb figyelmet kap a Twitch-en, mint az olyan régebbi játékok, mint a Cyberpunk 2077.

A Cyberpunk 2077 2020 decemberében jelent meg, és… a hibák és a teljesítményproblémák miatt nem volt túl jó fogadtatása. A Halo Infinite egy évvel később, 2021 decemberében jelent meg, irigylésre méltóan hangos tapssal.

Kevesebb mint három hónappal később ez a Halo-izgalom nemhogy alábbhagyott, hanem bizonytalan homályba veszett.

A korábban magasztos cím úgy tűnik- ami elméletileg a Battlefield 2042 vesztét okozta, a kútba esett, különösen a streaming platformokon.

Egy március 11-i tweetben a WickedGoodGames rámutatott, milyen meredek a Halo Infinite süllyedése – olyannyira, hogy a játék még a Cyberpunknál sem tud több Twitch-nézőt szerezni.

A Twitch korántsem a tökéletes mércéje egy játék sikerének, de a nézettsége jelzi az érdeklődés szintjét. Az, hogy egy új Halo-játéknak csak 1000 nézője van, rossz, de még rosszabb, ha egy régebbi, vitatott cím jobban teljesít.

A válaszokban az emberek aggodalmai nyilvánvalóak voltak. Az egyik felhasználó így reagált: „1,1 ezer néző egy 3 hónapja megjelent HALO játékra, ez minden szempontból kínos”.

Egy másik bővebben kifejtette, hogy a Cyberpunk miért tudta felülmúlni a Halót, megjegyezve, hogy „van értelme. Az egyik játék fejleszti magát, a másik pedig tönkreteszi magát”. Ez valószínűleg a Halo nemrégiben a „szörnyű” frissítései miatt kapott negatív visszhangra utal.

Bár a Halo Infinite nézettsége a WGG tweetje óta emelkedett, még mindig alacsony területen van. A játék a hasonlóan csalódást keltő Call of Duty: Vanguardot is megelőzi, de a 2015-ös Witcher 3-at és a retro játékok kategóriáját nem tudja túlszárnyalni.

Ti kipróbáltátok?

Nincsenek határok: Mostantól már a Windows is telepíthető a Steam Deckre

https://leet.hu/shop/newmerch/

×