A Rebirth Islandet grindoló játékosok arra panaszkodnak, hogy a módot ellepték a „patkány” camperek.

A Warzone új szezonja rengeteg új tartalmat hozott. A legnagyobbak közül néhány a Rebirth Island köré összpontosult. A kompetitív Iron Trials mód bevezetésével, valamint a Reloaded patch körüli pályaváltozásokkal a Rebirth rajongók élvezték a figyelmet.

Azonban ahogy a Warzone fejlesztői folyamatosan frissítik ezt a módot, úgy tűnik, hogy egyre több „gyáva” jelent meg – a camperek mindenhol „sátrakat” állítanak fel.

Az „ohitsbryanto” nevű felhasználó a sok játékos egyike, akik panaszt tettek a Rebirth camperei ellen.

Bryanto egy klipet posztolt, amelyben a börtön belsejében keresi az ellenfeleit, amit hamar megtalált, hiszen becsúsza az egyik szobába „patkány camperek” fogadták a videó feltöltőjét. Két ellenség hason fekve Proxy mine-nal és Trophy-val felszerelve, arra vár egész match alatt, hogy valaki, mint Bryan, a csapdájukba essen.

When did Rebirth get so ratty/campy? Worst I’ve dealt with so far.. from CODWarzone

Yellowtobleron‘ nevű felhasználótársuk elmondta, hogy a legtöbb játékukban ugyanebbe a problémába futnak bele. „Egy egész csapat kézen fogva campel különböző házakban, és nem mozdulnak, csak várakoznak.”

A redditorok azzal érveltek, hogy a Rebirth úgy készült, hogy „úgy játsszák, mint a többjátékos módot”, és az emberek időt pazarolnak a campeléssel. „A campelős játékstílus nem működik, és csak elrontja a K/D-t és az idődet pazarolja”.

Az egyik felhasználó nem volt barátságos a camperekkel szemben, és úgy gondolja, hogy a beáramlásuk annak köszönhető, hogy az emberek rosszak. Azt mondta: „átlagos idióták, akik nem tudnak játszani, patkányodnak, kézenfogva, csak azért, hogy a meccsek felében meghaljanak, amint mozogniuk kell”.

Bár soha nem lesz mód arra, hogy a BR-ből kiiktassuk a campelést, a Rebirth közösség úgy érzi, hogy a játékosok kezdenek félni a harctól, és inkább campelnek.

Bezzeg ez a gamer.

19 éves, sosem volt katona, de jó a COD-ban – Most Ukrajnában harcol

https://leet.hu/shop/newmerch/

×