Te is álmatlan éjszakákkal küzdesz? Akkor lehet, hogy ezek a játékok egyike tökéletes lehet számodra.

Álmatlan éjszakák? Mindannyian átéltük már, és nem számít, hányszor változtatod meg a pozíciót, vagy iszol egy pohár vizet, nem tudod egyszerűen lecsukni a szemed. Személyes tapasztalatból mondhatom, hogy a Reddit böngészése hajnali 1-kor sem segít.

Míg néhány játékkal játszva felpörgetheted magad, vannak olyanok, amelyek ellazítanak, megnyugtató háttérzenéjükkel vagy minimális inputot igénylő játékmenetükkel nyugodtá tesznek. Mivel a napokban lesz az alvás világnapja, bemutatok nektek pár játékot, amit érdemes lehet kipróbálni, ha nem vagy a legjobb alvó.

Íme a legjobb játékok listája, amelyek segíthetnek az elalvásban.

1. Antistress

Az Antistress tökéletes játék azoknak, akik nyugtalannak érzik magukat, és nem tudnak elaludni. Az Antistress egy tárgygyűjteményt tartalmaz, és a stressz egy részének levezetése érdekében babrálhatsz velük. A grafika tisztességes, a hangzás átlagos, de a haptikus visszajelzés a tárgyakhoz, amelyeket a játékban mozgatsz, teljesen rendben van. Játszhatsz fatéglákkal, villanykapcsolókkal, krétával, Newton bölcsőjével, Fidget Spinnerrel, darts-szal és ingával.

Ez néhány azon kevés tárgyak közül, amelyek ingyenesen használhatóak. Van egy csendes csomag is, ami egy fizetős fal mögé van zárva, és mindet megvásárolhatod 0,99 dollárért. A játék ingyenesen játszható.

2. SpinTree

Ez a következő játék talán nem a legjobb grafikával rendelkezik, de a zenéje mindenképpen nagyon jó. A SpinTree egy low poly játék, ahol egy fát kell növesztened az energiacsillagok megérintésével. A fádnak van egy köröző gömbje, ami folyamatosan forog körülötte, és a képernyő megérintésével kell elkapnod a csillagot, amikor a legközelebb érnek hozzá.

Ez az egyszerű játékmenet erdei hangokkal és gitárhangokkal párosulva békés élményt nyújt. A hangot kikapcsolhatod, ha túl sok neked, vagy ha valaki alszik melletted.

*A játék jelenleg csak iOS eszközökön elérhető.

3. Orbia

Az Orbia egy minimalista játék színes és igényes grafikával. Egy aranyos szőrgombóc szerepében játszol, és a célod, hogy minél messzebbre ugrálj anélkül, hogy meghalnál.

Az egyérintéses játékmenet lehetővé teszi, hogy egy kézzel játssz, a háttérzene pedig nyugodtnak hat. Az Orbia több száz pályát és karaktert tartalmaz, amelyeket menet közben feloldhatsz.

4. Stack

A Stack nagyon egyszerű játékmenettel rendelkezik, blokkokat kell egymásra raknod, hogy a legmagasabb tornyot hozd létre. Azért került a listára, mert egyszerű, nyugtató háttérzene van benne, és a grafika minimális.

A blokkoknak illeszkedniük kell az alatta lévő blokkhoz, különben a megmaradt rész letörik, és megnehezíti a játékot

5. Harmony

A Harmony egy puzzle játék, ahol szimmetrikus mintákat és harmonikus hangjegyeket kell létrehozni. A cél egy olyan feladvány megoldása, ahol egy minta tükörképét kell kialakítanod.

A koppintásokból zenei hangjegy keletkezik, ami jól illik a címhez. A játék több mint 1000 szintet tartalmaz, ami lefoglalhat, ha nem tudsz aludni.

6. Meditation Game

Végül egy olyan játék, amely arra emlékeztet, hogy pihenj, miközben játszol. A meditációs játéknak egy célja van: csak mozgatnod kell a telefonodat, hogy energiapontokat gyűjts. Az alkalmazás arra emlékeztet, hogy vegyél mély lélegzeteket és figyeld a légzésedet.

A nyugodt háttérzene segít oldani a stresszt, miközben követed a játék közben a képernyőn megjelenő utasításokat. A játékban nincsenek reklámok, amelyek megzavarnák a játékmenetet, és elmerülhetsz az óceánszerű, nyugodt játékmenetben.

Nos remélem segített ez a kis lista és találsz egy játékot, ami segít majd az elalvásodban.

Pedig Zsozeatya is imádta – Megszűnik a Coub videómegosztó

https://leet.hu/termekek/konzolok/?price=&pa_gyarto=venom&stock=

×