Megjelent az első figyelmeztető üzenet.

Az elmúlt héten a Fortnite v20.00-as frissítése megérkezett a Staging szerverekre. Általában ez azt jelenti, hogy következő héten, de legkésőbb 10 napon belül már a felhasználók is megkaphatják az éles kliensen ezt a verziót. Ezúttal nem egy egyszerű frissítésről, hanem a Season 2 elstartoltatásáról is beszélünk, így a játékosok ki voltak már éhezve egy hivatalos megerősítésre is.

Nem is kellett sokat várnunk, megérkezett az in-game üzenet!

 

Kedden délután a fejlesztőcsapat élesítette a szezon előtti napokban szokásos figyelmeztetést. Arra bíztatják a játékosokat, hogy az esetlegesen elmaradt küldetéseket, feladatokat pótolják mihamarabb, hiszen hamarosan a végéhez közeledik a Battle Pass. Nem lepődnénk meg, ha 24 órán belül a konkrét teaser képek, videók is felbukkannának a közösségi felületeken.

A szezonstart pontos időpontja ismeretlen, ám a legtöbben jellen pillanatban vasárnap délelőttre tennék le a voksukat. Március 19-én este még zajlik a konzolos kupák utolsó fordulója, merész döntés lenne közben egy szezonváltás. A hivatalos időpont kihirdetésééig érdemes március 20., délelőtt 10 órával kalkulálnunk a korábbi évek tapasztalatai alapján.

19 éves, sosem volt katona, de jó a COD-ban – Most Ukrajnában harcol

https://leet.hu/shop/newmerch/

×