Március 15-én végre élesedik a Rainbow Six: Siege legújabb éve és évada, melyben megkapjuk az új operátort, Azamit. Íme egy jó trükk hozzá.

Bizonyára minden Rainbow Six: Siege játékos nagyon várja már az új év és az új évad indulását, már csak azért is, mert a játékba rengeteg újdonság érkezik. Természetesen ami a legtöbbeket érdekel az az, hogy milyen lesz az új operátor, Azami? Mivel a karakter a tesztszerveren már kipróbálható, így az operátorhoz már egy okos trükköt is kidolgoztak, amit talán neked is érdemes lesz használni.

Így rejtsd el tökéletesen a C4-et Azamival.

A Siege egyik előnye talán, hogy lehetőséget ad egy kicsit kreatívkodni. Egy Reddit felhasználó rájött, hogy Azamival a padlóba tökéletesen el lehet rejteni a C4-et. Nem kell mást tenni, mint a lentről az első réteget kiütni, elhelyezni a C4-et, majd Azami Kiba Barrier eszközével az egészet elrejteni. Így nem lehet lentről kilőni, fentről sem látszik. A támadóknak robbanóeszközt kell használniuk, hogy elpusztítsák, ám megtalálni nem lesz könnyű.

Íme a trükk képekben és folyamatában:

Ez egy olyan trükk, amivel garantáltan meg lehet majd lepni az ellenségeket. Ne feledd, hogy a Rainbow Six: Siege Y7S1 évada március 15-én érkezik. Mivel hosszú hétvége van, játszani is lesz idő. Te kipróbálod a trükköt?

Ezt láttad már?

Vajon megérte átalakítani a Rainbow Six: Siege grafikáját?

 

https://leet.hu/shop/newmerch/

×