Ma arra kérdésre keressük a választ, hogy vajon a Rainbow Six: Siege dizájnváltása az évek során mennyire jött be a játékosoknak.

Nagyon sok olyan Rainbow Six: Siege játékos van, aki a játék megjelenése óta játszik a játékkal, és bizony sok dolgot hiányol a korai verziókból. A játék a kezdetekkor kifejezetten a realizmusra törekedett, ám ahhoz, hogy a cím a nagy esport játékok mellett fel tudjon emelkedni, rengeteg változásra volt szükség.

Az egyik nagy változás a grafikát és a részletességet érintette.

A Ubisoft fejlesztői ugyanis évekig dolgoztak azon, hogy a játékosok számára a realitáson túl sokkal élvezhetőbb játékélményt nyújtson. A láthatóság sajnos nagyban befolyásolta a játékban az eredményességet, így kompromisszumokat kellett kötni.

Annak érdekében, hogy a játékosok jobban lássák az ellenfeleket, az évek során fokozatosan dizájnváltást hoztak létre. Változott a környezet, csökkent a tárgyak és a rombolható elemek száma, eltűntek az éjszakai pályák, a szobák és a textúrák világosabbak lettek. Erre kiváló példa az alábbi néhány kép, melyből jól látszik, hogy hogyan változott a játék 2015-ről 2020-ra.

Persze, hogy melyik változat a jobb és milyen szempontból, az olyan kérdés, amiről mindenkinek más a véleménye. Nincs más hátra, mint hogy szavazz!

Supersurvey

Ezt láttad már?

Árulkodott a PlayStation Store, ekkor startolhat pontosan a R6S Y7S1 Demon Veil

 

https://leet.hu/nonap/

×