Idén igencsak szép számban érkeztek már Flashback lapok a FIFA 22-ben. Ezúttal egy kicsit eljátszottunk egy játékos esetében a gondolattal.

A Manchester United angol játékosa, Marcus Rashford a FIFA 20 FUT Birthday brigádjának oszlopos tagja volt. A későbbi években gyakran előfordult, hogy bizonyos játékosok azért kaptak Flashback lapot, hogy egy korábbi sikeres speciális kártyájuk emléke előtt tisztelegjenek.

Forrás: www.vk.com

Mivel javában dübörög az idei FUT Birthday, így napról-napra érkeznek olyan lapok, amiket a különböző tartalomgyártók fantáziája szülte. Ilyen szerencsés helyzetbe került Rashford korábbi speciális lapja is, ugyanis az Instagram-on is aktív SebFUT megalkotott egy Flashback lapot, amelyet egy SBC küldetéssorozat teljesítésével lehetne megszerezni, az eredménye pedig egy brutális, 5-5 * és további igen nagy számokkal megáldott Flashback Rashford lap, amellyel a FIFA 20-as FUT Birthday kártyájának állt emléket. Nos, elég is a szóból, ez a lap önmagáért beszél. Bárcsak érkezne egy ilyen a FIFA 22-be!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SebFUT 🦅 – FIFA Trader (@sebfut_) által megosztott bejegyzés

Ti mit szólnátok ehhez a laphoz?

 

Kiemelt kép: www.eurosport.hu

 

Ezt olvastad már?

Megúszták a büntetést – Komoly jogi csatát nyert az EA

 

×