Egy ingyenes frissítés után Yu és Kay már nem csak hetero párként működhet a disztopikus kalandban.

A romantikus RPG mostantól lehetőséget kínál rá, hogy a vegyes mellett azonos nemű párokat is választhass, így homoszexuális főszereplőkkel ugyancsak utazgathatsz a rejtélyekkel teli Source bolygón. A látványos világ és a helyenként túlfűtött sztori főszereplői háromféle felállásban: nő-nő, férfi-férfi, vagy férfi-nő kapcsolatban lehetnek egymással, de mindegyik esetben Yu és Kay marad a nevük.

Lévén te választod ki, hogy melyik variációban szeretnél végigmenni a játékon, miközben a történet ugyanaz marad, nem kevés új szöveget kellett felvenni – tudta meg a PC Gamer. Az átvezető filmekhez behívtak két új szinkronszínészt, akik kb. 80 ezer párbeszédsort rögzítettek. Ennyi szövegnél nagyon nehéz lehetett – néhány apró storyline-módosítással azonban elég jól sikerült -, hogy olyan nemi hovatartozásra utaló hivatkozások kerüljenek a történetbe, amelyek jól vonatkoznak a tetszőlegesen választott párosra.

 

A gyártó eredetileg is diverz karakterkínálatot akart készíteni a 2020-ban megjelent Heaven-hez, de beletört a bicskájuk a nyolcféle idenditású pár létrehozásába, így végül csak egy férfi-nő kapcsolatot dolgoztak ki. Az ingyenesen hozzáférhető update megtervezése során a régi ötlethez nyúltak vissza, hogy legalább plusz két opcióval bővítsék a romantikus kalandot.

GJani

Időszerű ötlet, hiszen a gamer közösség is egyre érzékenyebb a homofóbiára:

Elutasítja a homofób vádakat Dumbledoge korábbi csapattársa

 

https://leet.hu/termek/pulsar-pcmk-hotswap-tkl-80-barebone-iso-billentyuzet-feher-pcmk821w/

×