Swain az utóbbi időben nehezen tudott megfelelni a legfőbb tábornok címének a League of Legendsben, ezért a Riot néhány buffot tervez rá.

Swain pár éve egy kicsit elveszett a Summoner’s Rift identitásában. Míg egykoron egy egyértelműen egy rövidtávú mágus volt, mára egy drain-tank support hibriddé vált.

Ez az identitáshiány kissé lerontotta a győzelmi arányát, de a választási arányát jelentősen. Támogatóként, ahol a leginkább tündökölt, a 12.5. patch óta elfogadható 51,17%-os győzelmi arányt ért el. Azonban a mid és bot lane carry mindkettő szenvedett, különösen az alacsonyabb rangokon.

Annak érdekében, hogy megpróbálják egyértelműbben meghatározni a szerepét a Riot néhány buffot  tervez neki, a League of Legends 12.6-os frissítésére.

Az egyik fejlesztő ‘TheTruexy’ elmagyarázta, hogy „a célok itt az erő áthelyezése a kevésbé kielégítő helyekről a spellekbe, amelyek Swaint, nos Swainné teszik”.

 

A Riot eltávolít minden sebzést a passzívjából, hogy az erőt a készletének többi részébe helyezze át. Ez magában foglalja az ulti, Demonic Ascension töltési idejének csökkentését, valamint a Q manaköltségének csökkentését. Ez több teret ad neki a sávban a spellek spamelésére, valamint több hozzáférést biztosít a játékváltoztató ultijához.

„Ez segíteni fogja Swain-t mid és support pozícióban is, mivel jobban hozzáférhet a fontos spelljeihez. Arra számítunk, hogy ez egy kis [vagy] közepes méretű buff lesz Swain számára mindenhol” – tette hozzá TheTruexy.

A Swain maineket nem győzték meg a változások – állításuk szerint a csökkentett sebzés máshol buffok nélkül jelentősen rontja a burst kombóját. A Rengar átdolgozásához hasonlóan egyesek felszólítják a fejlesztőket, hogy térjenek vissza a tervezőasztalhoz.

Azonban még mindig korai szakaszban vagyunk – és mivel a március 8-i bejelentés és a március 30-i 12.6-os League patch között még rengeteg idő van, további frissítésekre számíthatsz ezen a helyen. A Swain buffok teljes listáját alább találod.

Swain buffok a League of Legends 12.6-os frissítésben:

Passzív: Hollók Serege

  • Már nem okoz 20-105 (+30%AP) mágikus sebzést.

Q: A halál marka

  • Töltési idő: 9/7.5/6/4.5/3 másodperc >>> 7/6/5/4/3 másodperc
  • Mana: 65/70/75/80/85 >>> 50/55/60/65/70

R: Démoni felemelkedés

  • Töltési idő: 120 másodperc >>> 120/100/80 másodperc

Mit gondolsz, Swain visszatérhet a metába?

Botlane meta shift, Yi buff – Ilyen lesz a League of Legends 12.5b frissítés

https://leet.hu/nonap/

×