A League of Legends 12.5b frissítése már úton van, a frissítés az AD carry meta felrázására koncentrál. Míg Master Yi kap néhány buffot.

A League of Legends 12.5 frissítés után a Riot egy rögtönzött b-patchel segít kordában tartani a metát. Kilenc bajnok és egy tárgy szerepel a Riot javítandó listáján, a frissítés a bot lane metára lesz legnagyobb hatással.

Hét AD carry bajnokot várnak nagy változások, míg a Locket of the Iron Solari szintén nerfekre készül.

A Riot nyilvánosságra hozta, hogy a League of Legends 12.5b patch 2022. március 9-én, szerdán élesedik. Ez egy nappal a TFT frissítés után lesz, amely március 8-án érte el a szervereket.

Nem lesz globális bevezetés – minden régió egyszerre kapja meg a változásokat, így figyeljétek a Riot felhívását, mielőtt azok életbe lépnek.

Az AD carry meta a League of Legends 12. szezonjának kezdetére eléggé elszállt, különösen Zeri megjelenése óta. Három domináns AD carry volt a toplisták élén: Aphelios, Jinx és a fent említett Spark of Zaun.

Vicces módon, ez a három az, amelyik a League 12.5b-ben a nerfekkel néz szembe. A három power picket – akiknek a pick aránya együttesen 40% – visszafogják egy picit. Zeri már többször is kapott nerfet az utóbbi időben, de Jinxet nem érintette semmi.

Ezeket kiegészítik az alulértékelt bajnokok, Ashe, Draven, Lucian és Varus buffjai. Mindez együttesen az AD carry meta jelentős átrendeződéséhez vezethet.

A frissítés után Master Yi túl erősnek bizonyosult így a Riot egy hotfix nerfet adott ki rá. Ez azonban kissé túl keményen sújtotta őt a Riot mérései alapján, a fejlesztők a március 9-i b-patchben buffot ígérnek neki.

A pontos változtatásokat a Riot még nem részletezte, de valószínűleg az Alpha Strike változtatásait fogják megpiszkálni, és talán visszaadnak némi erőt az E, Wuju Style-jának. Ami a pontos adatok illeti, jelenleg semmiről nem tudunk, hiszen nincsen PBE patch erre a b frissítésre. Így hát csak várnunk kell, hogy mikor jelenik meg a frissítés.

A patch után legközelebb március 30-án kapunk frissítést, szóval remélhetőleg addig minden zökkenőmentesen megy majd.

Ezt várják a játékosok a 12.6-os patchtől.

5 dolog, amit szeretnénk a League of Legends 12.6-os frissítésében

https://leet.hu/shop/newmerch/

×