Összeállítottunk egy listát öt olyan dologról, amit a játékosok szeretnének látni a League of Legends 12.6-os frissítésében.

A következő frissítés a tervek szerint március 30-án fog megjelenni. Szokás szerint ez is hoz majd tárgy- és bajnokváltozásokat a játék kiegyensúlyozása érdekében. Emellett a játékosok tanúi lesznek a várva várt Anima Squad  skincsalád érkezésének.

Ám a sok változtatások mellett a játékosok szerte a közösségi médiában különböző dolgokat várnak az új frissítéstől.

5 dolog, amit szeretnénk a League of Legends 12.6-os frissítésben.

1. Lifesteal nerfek és a Treasure Hunter zökkenőmentes megjelenése

A Riot már korábban is megpróbálta kijavítani a rendszerszintű healt a League of Legendsben. Most újra megpróbálkozik, mivel több item nerfet kap és még egy runát is kicserélnek. Azzal, hogy mind a tárgyakat, mind a rúnákat megcélozza, a Riot megpróbálja kevésbé elterjedté tenni a sustaint, ez a nerf szinte minden bajnokot érinteni fog a játékban.

Az új Kincsvadász rúna bónusz aranyat fog adni az killekért. A kapott arany pontos mennyisége még nem ismert, így a League rajongók remélik, hogy nem lesz túlságosan OP a megjelenésekor.

2. A jelenlegi meta kiigazításai

A Riot Games keményen dolgozik a frissítéseken, hogy kiegyensúlyozza a játékot a rajongók számára. Még ezzel együtt is bizonyos bajnokok és tárgyak túlságosan erősek, míg másokat ritkán használnak. Jó lenne látni néhány kiigazítást a metában, hogy megváltoztassuk a játékot. Főleg az érkező lifesteal nerfek után.

3. Kiegyensúlyozott kiadású, átdolgozott Rengar

Még a 11. szezonban a Riot ígéretet tett arra, hogy csak pozitív változásokat hajt végre Rengarral kapcsolatban. Végül a 12.6-os patch megjelenésével a rajongók várják a régóta várt Rengar átdolgozásának hozzáadását. A jelenlegi 46,6%-os győzelmi arányával olyan bajnok volt, aki nem tudta felvenni a versenyt az erősebb és előnyösebb bajnokokkal a játékban. Remélhetőleg a Riotnak sikerült változtatta Rengar képességeit, miközben kiegyensúlyozott maradt.

4. Lux Nerf

A Summoner’s Riftben Lux rendkívül népszerű bajnok a játékosok körében, akik a középső vagy bot sávban szeretnének dominálni. Nem meglepő, hogy őt választják, mivel tisztességes ranged támadásai vannak, amelyek képesek kárt okozni az ellenfeleknek, miközben a legnehezebb helyzetekben is kisegítik a szövetségesüket. Mivel a támadásai túl sokat tesznek ahhoz képest, hogy milyen könnyű a képességei, a frusztrált játékosok reménykednek egy Lux nerfben.

5. Blitzcrank Nerf

Úgy tűnik, hogy a Riot az elmúlt évben küszködött a support bajnokok kiegyensúlyozásával. Blitzcrank egy példa egy olyan bajnokra, ami egy kicsit túl erős. Blitzcrank egyetlen jól időzített hookja a játékosok életébe és a laning phase-be kerülhet. Sok AD carry és support játékos küzd a képességei ellen, és a közeljövőben egy nerfet szeretnének.

A Riot 1 millió dollárral szállt be.

A Riot 1 millió dollárt adományoz humanitárius szervezeteknek – Így segíthetsz te is!

https://leet.hu/nonap/

×